Logga in på WordPress

För att använda WordPress behöver du logga in på WordPress-instrumentpanelen. Oavsett hur eller var du sätter upp WordPress använder du samma adress för att logga in:

http://[namnet på din WordPress-domän]/wp-admin

Ange det användarnamn och lösenord du har skapat och klicka Logga in. Då öppnas din WordPress-instrumentpanel.

Nästa steg

Om du inte kommer ihåg dina inloggningsuppgifter kan du återställa WordPress-lösenordet.