Installera ett insticksprogram i WordPress

Du kan installera ett WordPress-insticksprogram med hjälp av tillgängliga insticksprogram i WordPress eller ladda upp ett premium-insticksprogram som du har köpt eller fått.

1. Logga in på WordPress
  2. Klicka på Insticksprogram .
  3. Klicka på Lägg till nytt. .
  4. Välj följande uppsättning steg baserat på hur du vill installera insticksprogrammet.

Från tillgängliga insticksprogram

1. Använd sökfältet och sök efter det namn eller typ av insticksprogram som du vill installera.
  2. Klicka på Installera nu bredvid det insticksprogram du vill använda.

Laddar upp från din lokala dator

1. Klicka på Upload Plugin .
  2. Klicka på Bläddra och välj sedan insticksprogrammet (ska vara en zip-fil).
  3. Klicka på Installera nu .