Uppdatera WordPress på instrumentpanelen

Om du håller WordPress uppdaterad förbättrar du webbplatsens säkerhet. Du kan uppdatera WordPress till den senaste versionen från instrumentpanelen.

Varning: Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du uppdaterar.
  1. Logga in på WordPress.
  2. Om det finns ett meddelande om att den nya WordPress-versionen är tillgänglig längst upp till vänster på instrumentpanelen väljer du Uppdatera nu .
  3. OBS! Om du inte ser aviseringen körs din webbplats redan med den senaste versionen av WordPress.

4. Välj Uppdatera nu .

Relaterade steg

Mer information

• Din WordPress-webbplats kommer att sättas i underhållsläge tills uppdateringen är klar. Efter uppdateringen inaktiveras Underhållsläge automatiskt.
  • Om du inte kan uppdatera WordPress från din instrumentpanel kan du försöka uppdatera WordPress med FTP .
  • Om du inte själv vill hantera WordPress-uppdateringar har vi även en WordPress Premium-supporttjänst som kan ta hand om det åt dig.