SSL-certifikat Hjälp

Installera mitt SSL-certifikat

Obligatoriskt: Den här artikeln är för kunder som redan har begärt sitt SSL, laddat ner sina SSL-filer och som är redo att installera de filerna på sin server. Om du inte har gjort de sakerna än kommer här information och resurser för dig.
  • Om du har köpt ett SSL-certifikat men inte har begärt det för din domän kan du gå till Begär mitt SSL-certifikat.
  • Om du funderar på att lägga till ett SSL-certifikat till din webbplats och vill lära dig mer om vad det kan göra för dig kan du läsa mer på Skaffa ett SSL-certifikat.

När du har laddat ned dina certifikatfiler kan du installera dem på din server.

Obs! Om du inte ser din server eller operativsystem i den här listan kan du läsa mer i din serverdokumentation om hur du installerar ditt SSL och sedan Omdirigera HTTP till HTTPS automatiskt.

Om du använder Hanterad WordPress eller Websites + Marketing så kommer SSL-certifikatet att installeras automatiskt åt dig.

Installationsanvisningar för SSL-certifikat

Mest populära servrar

Andra