Hanterad WordPress Hjälp

Gör slutliga redigeringar

Sista steget i Migrera min WordPress-webbplats manuellt-serien.

Obligatoriskt: Du behöver följande för att göra de slutgiltiga redigeringarna och slutföra den manuella migrationen:
  • En FTP-klient för att komma åt din webbplats konfigurationsfil. Vi rekommenderar FileZilla.
  • En textredigerare för att redigera din webbplats konfigurationsfil – wp-config.php. Vi rekommenderar Notepad++. Redigera inte filer med ordbearbetningsprogram såsom Microsoft Word.
  • Din databas tabellprefix från steget – Importera din databas.

Gör de slutliga redigeringarna av din webbplats konfigurationsfil genom att ansluta med en FTP-klient och redigera wp-config.php-filen. Du behöver uppdatera tabellprefixet samt tilldela din nya Siteurl och Home. De här ändringarna kommer göra att webbplatsen kan ansluta till din nya databas.

1. Anslut till ditt Managed WordPress-konto med en FTP-klient. (Behöver du hjälp med att ansluta med FTP?)
  2. I FileZilla på sidan om Fjärrwebbplats högerklickar du på wp-config.php och väljer sedan Visa/Redigera.
    välj konfigurationsfilen och redigera
  3. In redigeraren letar du upp $table_prefix och redigerar så att den har rätt prefix för den databas du importerade. I exemplet nedan var det ursprungliga tabellprefixet 'wp_9666d08kk3_' och vi uppdaterade det till 'wp_'.
    gammalt tabellprefix
    nytt tabellprefix
  4. Redigera Siteurl och Home så att de stämmer med den domän som är associerad med ditt nya Managed WordPress-konto. I det här exemplet har vi den tillfälliga domän som tilldelades när kontot konfigurerades: 'pxk.0e5.myftpupload.com'. Använd den domän som är specifik för din kontosituation.
    1. Siteurl: define( 'WP_SITEURL', 'http://coolexample.com');
    2. Hem: define( 'WP_HOME', 'http://coolexample.com' );

uppdaterad webbplats-url och hem i konfigurationsfilen

Obs! Definiering av Webbplats-URL och Hem i wp-config.php är tillfällig tills du är redo att peka din domän till det här nya värdtjänstkontot.

5. Spara ändringarna i din redigerare. Det kommer att göra att FileZilla accepterar att en ändring har gjorts, och erbjuda att ladda upp filen tillbaka till servern. I FileZilla väljer du Ja.
    välj ja för att ladda upp fil

Gratulerar! Du har nu manuellt migrerat din WordPress-webbplats till ditt Managed WordPress-paket.

Relaterade steg

• När du är redo att peka din domän till ditt nya Hanterade WordPress-bloggpaket letar du upp och väljer länken Byt domän i adminkontrollpanelen så tar vi hand om resten åt dig.
    Meddelande om temporär domän i WordPress
  • Om din domän registreras på ett annat GoDaddy-konto behöver du hitta din IP-adress och sedan ändra din A-post.