Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Gör slutliga redigeringar

Sista steget i serien Migrera min WordPress-webbplats manuellt .

Obligatoriskt: Du behöver följande för att göra de slutliga ändringarna och slutföra din manuella migrering:
  • En FTP-klient för åtkomst till din webbplats konfigurationsfil. Vi rekommenderar Filezilla .
  • En textredigerare för att redigera webbplatsens konfigurationsfil - wp-config.php. Vi rekommenderar Notepad ++ . Redigera inte filer med ett ordbehandlingsprogram som Microsoft Word.
  • Ditt databastabellprefix från steget - Importera din databas .

Gör de slutgiltiga ändringarna av din webbplats konfigurationsfil genom att ansluta till en FTP-klient och redigerawp-config.php filen. Du måste uppdatera tabellprefixet samt tilldela din nya Siteurl och Home . Dessa ändringar gör att din webbplats kan ansluta till din nya databas.

1. Anslut till ditt Managed WordPress-konto med en FTP-klient. (Behöver du hjälp med att ansluta till FTP ?)
  2. Högerklicka i FileZilla på fjärrplatsens sida av gränssnittetwp-config.php och välj sedan Visa / Redigera .
    välj medbildsfilen och redigera
  3. Leta reda på i redigeraren$table_prefix och redigera för att återspegla rätt prefix för databasen du importerade . I exemplet nedan var det ursprungliga tabellprefixet'wp_9666d08kk3_' och vi uppdaterade den till'wp_' .
    gammalt tabellprefix
    nytt tabellprefix
  4. Redigera Siteurl och Home så att de matchar domänen som är kopplad till ditt nya Managed WordPress-konto. I det här exemplet har vi den tillfälliga domän som tilldelades när kontot inrättades: 'pxk.0e5.myftpupload.com'. Använd den domän som är specifik för din kontosituation.
    1. Siteurl: define ('WP_SITEURL', 'http://coolexample.com ');
    2. Hem: define ('WP_HOME', 'http://coolexample.com ');

uppdaterad siteurl och home i konfigurationsfilen

OBS! Definiera Siteurl och Home i dinwp-config.php är tillfälligt tills du är redo att peka din domän mot det här nya värdkontot.

5. Spara ändringarna i redigeraren. Detta kommer att få FileZilla att bekräfta att en ändring gjordes och erbjuda att ladda upp filen tillbaka till servern. Välj Ja i FileZilla.
    välj Ja för att ladda upp filen

Grattis! Du har migrerat din WordPress-webbplats manuellt till din Managed WordPress-plan.

Relaterade steg

• När du är redo att peka din domän till din nya Hanterad WordPress-plan, leta upp och välj länken Ändra domän i din administratörspanel så tar vi hand om resten åt dig.
    Tillfälligt domänmeddelande i WordPress
  • Om din domän är registrerad på ett annat GoDaddy-konto måste du hitta din IP-adress och sedan ändra din A-post .