Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Importera din databas

Steg 4 i serien Migrera min WordPress-webbplats manuellt .

Varning: Det här steget i serien utförs på det Managed WordPress-konto du migrerar till. Om du utför de här stegen i den databas du flyttar från förlorar du dina data.

Importera WordPress-databasen du exporterade . Du använder phpMyAdmin för att göra det.

1. Öppna phpMyAdmin. ( Behöver du hjälp med att öppna phpMyAdmin? )
  2. Välj ditt databasnamn i den vänstra menyn.
    välj databasnamn
  3. Välj Kontrollera alla på fliken Struktur .
    markera alla rutor
  4. Välj Släpp bredvid Markera alla under Med valt .
    välj släpp från menyn
  5. Under Vill du verkligen vill du välja Ja .
  6. I menyn till vänster kontrollerar du att tabellerna tappades. Den ska visa noll tabeller.
    Se till att tabelldatabasen är tom
  7. Gå till fliken Importera under Fil att importera och välj Välj fil . Leta upp och välj SQL-filen du tidigare exporterade och välj sedan Öppna . Var noga med att välja Partiell import och SQL som format för den importerade filen.
    välj importfliken
    välj importalternativ
  8. Välj .
  9. Notera ditt tabellprefix när du har importerat din databas. Du behöver det här när du gör dina slutliga ändringar . I detta exempel är tabellprefixetwp_ :
    tabellprefix i phpMyAdmin