Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ladda ner dina webbplatsfiler

Steg 1 i serien Migrera min WordPress-webbplats manuellt .

För att manuellt migrera din WordPress-webbplats till ett Managed WordPress- eller Pro Managed WordPress-konto, ladda nerwp-content mapp, som innehåller alla bilder och annat media för webbplatsen du vill flytta. Hur du gör det beror på din aktuella värd. Om du till exempel har ett GoDaddy Linux-värdtjänstkonto kan du använda cPanel-filhanteraren eller en FTP-klient som Filezilla . Detta förfarande förutsätter att du (som många WordPress-användare) använder cPanel.

1. I cPanel för din Wordpress webbplats, öppnar filhanteraren.
  2. I katalogträdet till vänster väljer du public_html .
  3. I fillistan till höger väljer du wp-content (Om din webbplats är installerad i en annan mapp kan du hitta den informationen i webbplatsens detaljer i cPanels Installatron ).
    var är mappen wp-content
  4. Välj Komprimera i verktygsfältet ovanför katalogträdet och fillistan.
  5. Under Komprimeringstyp väljer du Zip-arkiv och sedan Komprimera filer .
    välj komprimera filer
  6. Efter att filhanteraren har skapatwp-content.zip , stäng rutan för komprimeringsresultat. Du bör se den nya zip-filen i listan. Om inte, välj Ladda om för att uppdatera.
  7. Väljwp-content.zip och välj sedan Ladda ner . Zip-filen kopieras till standardhämtningsplatsen på din dator.
    ladda ner zip-fil
  8. Leta upp den filen på din dator och packa upp den. (För MacOS eller Windows )