Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ladda upp dina webbplatsfiler

Steg 3 i serien Migrera min WordPress-webbplats manuellt .

Obligatoriskt: Du behöver en FTP-klient för att ladda upp dina webbplatsfiler. Vi rekommenderar Filezilla .

Ladda upp WordPress-webbplatsfilerna du laddade ner i Hämta dina webbplatsfiler med en FTP-klient. Ett stort antal bilder eller andra mediefiler ökar den tid det tar att ladda upp.

1. Anslut till ditt Managed WordPress-konto med en FTP-klient. (Behöver du hjälp med att ansluta till FTP? )
  2. I FileZilla på den lokala webbplatsens sida i gränssnittet letar du uppwp-content mapp du laddade ner . Välj mappen, högerklicka sedan på (Windows) eller Kontroll + musknappen (MacOS) och välj Ladda upp .
    välj mappen du vill ladda upp
  3. En varning visas om att målfilen redan finns . Välj Skriv över , använd alltid den här åtgärden och Använd endast för aktuell kö .
    välj alternativ för överskrivning
  4. Välj OK .

Fortsätt inte till nästa steg förrän FTP-klienten har laddat upp dina filer.