Hanterad WordPress Hjälp

Ladda upp dina webbplatsfiler

Steg 3 i Migrera min WordPress-webbplats manuellt-serien.

Obligatoriskt: Du behöver ha en FTP-klient för att ladda upp dina webbplatsfiler. Vi rekommenderar FileZilla.

Ladda upp de WordPress-webbplatsfiler som du laddade ner i Ladda ner dina webbplatsfiler med en FTP-klient. Ett stort antal bilder eller andra mediefiler kommer att öka den tid det tar att slutföra uppladdningen.

1. Anslut till ditt Managed WordPress-konto med en FTP-klient. (Behöver du hjälp med att ansluta med FTP?)
  2. I FileZilla på sidan Lokal webbplats i gränssnittet letar du upp mappen wp-content som du laddade ner. Markera mappen och högerklicka (Windows) eller Control + musknapp (MacOS) och välj Ladda upp.
    välj den mapp du vill ladda upp
  3. Du ser en varning om att Målfilen redan finns. Välj Skriv över, Använd alltid den här åtgärden och Tillämpa endast på aktuell kö.
    välj alternativ för överskrivning
  4. Välj OK .

Fortsätt inte till nästa steg förrän efter att FTP-klienten har slutfört uppladdningen av dina filer.