Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Exportera din databas

Steg 2 i serien Migrera min WordPress-webbplats manuellt .

Varning: Om du migrerar en onlinebutik bör du sätta din webbplats i Underhållsläge innan du exporterar databasen för att förhindra att beställningar görs. Du måste lägga till ett insticksprogram som Smart Underhållsläge .

Hur du exporterar databasen för din WordPress-webbplats beror på din aktuella värd. Dessa steg förutsätter att du (som många WordPress-användare) använder cPanel med phpMyAdmin .

1. Logga in på ditt cPanel-värdtjänstkonto för den WordPress-webbplats du flyttar och starta phpMyAdmin . Om din WordPress-webbplats finns på ett GoDaddy Linux-värdtjänstkonto följer du dessa anvisningar för att komma åt din cPanel phpMyadmin .
  2. Välj databasen för din WordPress-webbplats i den vänstra menyn.
    lista över databaser i phpMyAdmin
  3. Gå till den översta menyn och välj Exportera .
    välj export
  4. I Export Method listan väljer Quick, och välj sedan Go.
    selct snabbinstallation och gå sedan

En fil med filändelsen .sql exporteras till standardhämtningsplatsen på din dator.