Hanterad WordPress Hjälp

Gör slutliga redigeringar

Obligatoriskt: Du behöver följande för att göra de slutgiltiga redigeringarna och slutföra den manuella migrationen:
  • En FTP-app för att komma åt din webbplats konfigurationsfil. Vi rekommenderar FileZilla.
  • En textredigerare för att redigera din webbplats konfigurationsfil. Vi rekommenderar Notepad++. Redigera inte filer med ordbearbetningsprogram såsom Microsoft Word.
  • Din databas tabellprefix från steget – Importera din databas.

Det här är det sista steget i Migrera min WordPress-webbplats manuellt-serien.

Du är nästan klar med att flytta din WordPress-webbplats manuellt! Gör de slutliga redigeringarna av din webbplats konfigurationsfil genom att ansluta den nya webbplatsen med en FTP-app och redigera wp-config.php-filen. Du behöver uppdatera tabellprefixet samt tilldela din nya Siteurl och Home. De här ändringarna kommer göra att webbplatsen kan ansluta till din nya databas.

1. Anslut till den nya WordPress-webbplatsen med en FTP-app. (Behöver du hjälp med att ansluta med FTP?)
  2. I FileZilla på sidan om Fjärrwebbplats högerklickar du på wp-config.php för att öppna menyn och väljer sedan Visa/Redigera.
    välj konfigurationsfilen och redigera
  3. I redigeraren letar du reda på $table_prefix och redigerar den för att visa rätt prefix för databasen som du importerade i föregående steg – Importera din databas. I exemplet nedan var det ursprungliga tabellprefixet 'wp_9666d08kk3_' och vi uppdaterade det till 'wp_'.
    Gammalt tabellprefix
    Nytt tabellprefix
  4. Redigera Siteurl och Home så att de stämmer med den domän som är associerad med din nya WordPress-webbplats. I det här exemplet har vi den tillfälliga domän som tilldelades när kontot konfigurerades: 'pxk.0e5.myftpupload.com'. Använd den domän som är specifik för din kontosituation.
    • Siteurl: define( 'WP_SITEURL', 'http://coolexample.com');
    • Hem: define( 'WP_HOME', 'http://coolexample.com');

Uppdaterad siteurl och home i konfigurationsfilen

Obs! Definiering av Webbplats-URL och Hem i wp-config.php är tillfällig tills du är redo att peka din domän till det här nya värdtjänstkontot.

5. Spara ändringarna i din redigerare. FileZilla identifierar och bekräftar att en ändring gjorts och erbjuder att ladda upp filen till den nya webbplatsen. I FileZilla väljer du Ja.
    Välj ja för att ladda upp fil

Gratulerar! Du är klar med att manuellt flytta din WordPress-webbplats. Ta en titt på följande tillhörande steg för att se till att din domän pekar mot den nya WordPress-webbplatsen.

Relaterade steg

• För WordPress- eller Managed WordPress-paket letar du reda på och markerar länken Ändra domän på administrationskontrollpanelen, så tar vi hand om resten åt dig.
    Meddelande om temporär domän i WordPress
  • Om din domän registreras på ett annat GoDaddy-konto behöver du hitta din IP-adress och sedan ändra din A-post.