Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Gör slutliga ändringar av mina WordPress-filer

OBS! Det här är det sjätte och sista steget i att manuellt migrera en WordPress-webbplats till ditt Pro Hanterade WordPress-konto. Om du inte har ett Pro Hanterat WordPress-konto kan du läsa mer om dem här .

Del 1: Kopiera mappen wp-content Del 2: Skapa en SQL-dumpfil
Del 3: Ladda upp webbplatsinnehållet Del 4: Uppdatera webbplatsens databas
Del 5: Ändra tabellprefix Del 6: Gör slutliga redigeringar

Obligatoriskt: Du måste använda ett FTP-program (vi använder FileZilla här) för att uppdatera en fil till och ett SSH-program (för Windows: PuTTy, för Mac: Terminal) för att söka efter och ersätta webbadresserna.

Detta är det sista steget för att manuellt migrera en WordPress-webbplats till ett Pro Hanterat WordPress-konto. Ge dig själv fem till tio minuter på dig att slutföra det här steget.

OBS! Om du inte behöver ändra tabellprefixet enligt beskrivning i del 5 , börja med steg 7 i den här artikeln. Börja annars med steg 1.

1. Öppna FileZilla och anslut till webbplatsen med dina sFTP-autentiseringsuppgifter (kom ihåg, du fick tillbaka dem i det här steget .
  2. FTP-fönstret öppnas automatiskt i webbplatsens rotkatalog. Om inte, skriv in / home / SFTPUSERNAME / html i fältet Remote site ( Fjärrplats) där SFTPUSERNAME ersätts med det användarnamn du använde för att ansluta till SFTP ovan och tryck på Enter.
  3. I listan över filer högerklickar du på wp-config.php och väljer Visa / Redigera . .Php-filen öppnas i standardredigeraren; Om du behöver välja det program som används för att redigera filen väljer du en textredigerare.
    redigera filen wp-config.php
  4. Leta efter raden '$ table_prefix =' wp_ '; .
    hitta tabellprefixrad
  5. Ersätt wp med det tabellprefix du kopierade i del 5. I det här exemplet är tabellprefixet abc123 .
    redigera tabellprefix

OBS! Var försiktig så att du inte tar bort understrecket som följer tabellprefixet.

6. Spara filen. Om du blir ombedd att skriva över filen, godkänn.
  7. Öppna ett SSH-program och anslut till webbplatsen. Du behöver dina autentiseringsuppgifter för värd, användarnamn och lösenord igen.

[På Mac använder du Terminal: ssh username @ hostname och anger sedan ditt lösenord när du blir ombedd att göra det.]

8. När du har loggat in och upprättat SSH-anslutningen måste du ändra katalogen till / html .
    ändra katalog till html
  9. Börja sökningen och ersätt den genom att ange: wp search-replace 'oldurl' 'newurl' --dry-run , där:
    • oldurl är den fullständiga webbadressen (inklusive "http: //" eller "https: //") för den ursprungliga webbplatsen du migrerar till Pro Hanterad WordPress-konto.
    • newurl är den fullständiga webbadressen (inklusive "http: //" eller "https: //") för den Pro Hanterade WordPress-webbplatsen du skapade för migreringen, även om det är en tillfällig webbadress.
    • --dry-run talar om för WordPress att köra kommandot och rapportera resultaten - men ändrar inte någonting i databasen . På det här sättet kan vi kontrollera att du har rätt webbadresser, och om det finns ett fel kommer du inte att bryta något.
  10. OBS! Se till att webbadresserna du använder i det här kommandot exakt matchar webbadresserna för den migrerade webbplatsen och den nya webbplatsen.

11. Tryck på Enter för att köra kommandot. Det tar några sekunder för WordPress att slutföra arbetet. När du lyckats ser du hur många ändringar som kommer att göras i databastabellerna.
    torrkörning framgång

OBS! Om du får ett lyckat meddelande men det står att 0 kommer att ersättas ska du kontrollera båda webbadresserna igen och upprepa föregående steg. Webbadresserna måste vara helt korrekta, annars fungerar inte det här kommandot.

12. Om du får ett meddelande om framgång och noterar att fler än 0 utbyten kommer att göras, ange: wp search-replace 'oldurl' 'newurl' , där oldurl och newurl är de fullständiga webbadresserna för de gamla och nya webbplatserna enligt beskrivningen tidigare.
  13. Tryck på Enter. WordPress slutför sök-och-ersätt och reviderar databasen. När du lyckas ser du antalet ändringar som gjordes.
  14. Logga in på WordPress-webbplatsen och kontrollera att allt ser ut som förväntat.
  15. OBS! Det kan finnas layoutändringar du behöver ändra i WordPress-redigeraren.