Uppdatera WordPress med FTP

Du kan uppdatera WordPress till den senaste versionen via FTP.

Varning: Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du uppdaterar.
  1. Logga in på WordPress
  2. Inaktivera alla dina insticksprogram .
  3. Från instrumentpanelen menyn, klicka på uppdateringar.
  4. Under rubriken ”En uppdaterad version av WordPress är tillgänglig” klickar du på Hämta för att hämta en .zip-fil som innehåller den nya versionen av WordPress. Filen laddas ner till din lokala dator.

OBS! Alternativt kan du ladda ner .zip från WordPress-utgivningsarkivet.

5. Packa upp filen. ( cPanel / Plesk )

OBS! Om du inte har möjlighet att packa upp filen på ditt värdtjänstkonto måste du packa upp filen på din lokala dator och sedan ladda upp den packade mappen med filer.

6. Anslut till din värdtjänst med FTP .
  7. Ta bort mapparna / wp-admin och / wp-includes.
  8. Ta bort alla filer i din WordPress-webbplats hemkatalog, förutom filerna .htaccess , wp-config.php och robots.txt .
  9. Ladda upp filerna, mappen wp-content och wp-includes från den uppackade WordPress-mappen på din lokala dator. Du kan hoppa över wp-content-mappen för tillfället.
  10. När uppladdningarna är klara,Logga in på WordPress.
  11. Klicka på Uppdatera WordPress-databas när du blir ombedd att göra det.
  12. När du är klar klickar du på Fortsätt
  13. Om du har några standard WordPress-teman installerade kan du nu uppdatera dem från WordPress-instrumentpanelen .
  14. Nu kan du aktivera dina insticksprogram igen.