Uppdatera ett WordPress-tema med FTP

Du kan uppdatera ett WordPress-tema till dess senaste version via FTP. Detta är nödvändigt för vissa premium- och anpassade teman som inte kan uppdateras i WordPress. Du måste ladda ner filerna för ditt tema till din lokala dator innan du påbörjar den här processen.

1. Anslut till din värdtjänst med FTP .
  2. Gå till mappen / wp-content / themes för din WordPress-webbplats.
  3. Ladda upp ditt tema till den här mappen.
  4. Om ditt tema är zippat måste du packa upp det. ( Webbhotell / cPanel / Plesk )

OBS! Om du inte har möjlighet att packa upp filen på ditt värdtjänstkonto måste du packa upp filen på din lokala dator och sedan ladda upp den packade mappen med filer.

5. Om ditt tema har ett anpassat formatmall, även kallat underordnat tema , upprepar du även processen för detta.