Uppdatera ett WordPress-insticksprogram

Regelbunden uppdatering av dina WordPress-insticksprogram är en nödvändig del av hur du kan hålla din webbplats igång och vara säker. Du har två alternativ när du uppdaterar insticksprogram:

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig mot en avgift:

• Uppdatera valfritt antal installerade insticksprogram till den senaste versionen av insticksprogrammen med WordPress-kontrollpanelen.
    • Du måste ange vilka insticksprogram som ska uppdateras.
  • Uppdatera ett insticksprogram manuellt.
    • Exempel: En ny version av ett anpassat insticksprogram, som du tillhandahåller till oss.

Uppdatera insticksprogram

För att göra det själv, se ett av dessa steg Svårighetsgrad
Uppdatera ett insticksprogram i WordPress Bas
Uppdatera ett WordPress-insticksprogram med FTP Medel