Testa om det finns anslutningsproblem i Outlook

Om du har problem med att använda ditt Microsoft 365 från GoDaddy-konto kan du ha ett anslutningsproblem.

Du kan enkelt kontrollera detta med Microsofts Connectivity-test, som bekräftar anslutningen mellan ditt Microsoft 365-konto, Autodiscover och installationsprocessen. Om detta test klarar kan det finnas problem med din enhet eller externa anslutning. Om testet misslyckas kan detta leda till ett problem i slutet.

1. Gå till Microsoft Remote Connectivity Analyzer .
  2. Till vänster väljer du Exchange Server .
  3. Välj Outlook-anslutning .
  4. Ange följande:
    • E-postadress: Din Microsoft 365-e-postadress
    • Domän \ användarnamn (eller UPN): Din Microsoft 365-e-postadress
    • Lösenord: Ditt e-postlösenord
  5. Välj Använd automatisk upptäckt för att upptäcka serverinställningar .
  6. Under Verifiering slutför du CAPTCHA och välj sedan Verifiera .
  7. Välj det du förstår och godkänn användaravtalet.
  8. Välj Utför test .

Möjliga testsvar

Vanliga testsvar är:

• Framgång: Anslutningstest lyckades
  • Framgång: Anslutningstest lyckades med varningar
  • Fel: Anslutningstest misslyckades

Vanliga problem som orsakar testfel är:

När du har löst dessa potentiella problem kan du prova testet igen.