Testa om det finns anslutningsproblem i Outlook

Om du har problem med att öppna Outlook och använder ditt GoDaddy Microsoft 365-konto kan du ha ett anslutningsproblem.

Microsoft har ett test som bekräftar anslutningen mellan ditt Microsoft 365-konto, Autodiscover och installationsprocessen. Om detta test klarar är problemet troligtvis ett problem med din anslutning eller enhet. Om testet misslyckas kan det tyda på ett problem i slutet.

1. Gå till Microsoft Connectivity Test .
  2. I Outlook Server- avsnittet väljer du Outlook-anslutning
  3. Klicka på Nästa.
  4. Fyll i följande fält på skärmen:
    E-postadress Ange din e-postadress för Microsoft 365.
    Domän \ användarnamn (eller UPN)
    Lösenord Ange ditt Microsoft 365-lösenord.
    Bekräfta lösenord
  5. Välj Outlook automatisk upptäckt .
  6. Välj det du förstår och godkänn användaravtalet.
  7. I fältet Verifiering anger du den visade captchaen och klickar sedan på Verifiera .
  8. Klicka på Utför test .

Möjliga testsvar

Vanliga testsvar är:

• Framgång: Anslutningstest lyckades
  • Framgång: Anslutningstest lyckades med varningar
  • Fel: Anslutningstest misslyckades

Vanliga problem som orsakar testfel är:

När du har löst dessa potentiella problem kan du prova testet igen.