Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ställ in e-postdestination för min domän hos ett annat företag

Om ditt domännamn är hos en annan registrator eller om din DNS hanteras av ett annat företag måste du uppdatera dina DNS-inställningar. Du måste lägga till dina TXT-, CNAME-, MX- och SRV-poster innan du kan använda ditt Microsoft 365 från GoDaddy-konto.

Steg 1: Hitta dina DNS-poster

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Längst upp på instrumentpanelen ser du en banderoll som säger att ditt e-postmeddelande inte kan ta emot e-post ännu. Om du vill se dina DNS-poster väljer du Hjälp mig att åtgärda detta .
    välj hjälp mig att fixa detta i banner på instrumentpanelen

Steg 2: Lägg till och uppdatera dina DNS-poster

1. Logga in på ditt konto med din nuvarande DNS-värd .
    • Om du redan har en SPF- eller MX-post i din DNS ska du ta bort den innan du lägger till dina GoDaddy-poster.
  2. TXT-post : Hitta var du vill lägga till en TXT-post och ange sedan uppgifterna från din e-post & Office-kontrollpanel.
  3. CNAME-poster : Hitta var du vill lägga till en CNAME-post och ange sedan uppgifterna från din e-post & Office-kontrollpanel.
  4. MX-poster : Hitta var du vill lägga till en MX-post och ange sedan uppgifterna från din e-post & Office-kontrollpanel.
  5. SRV-poster : Ta reda på var du vill lägga till en SRV-post och sedan informationen från din e-post & Office-kontrollpanel.

För att verifiera dina nya DNS-inställningar loggar du in på ditt konto och väljer Jag har uppdaterat de här inställningarna. Kolla, tack! . När din Microsoft 365-adress är redo skickar vi ett e-postmeddelande till dig. DNS-ändringar kan ta upp till 48 timmar innan de börjar visas på internet, men de går normalt snabbare.

Hjälp för specifika företag:

Relaterat steg

Mer information

• Om det finns befintliga destinationer för e-post på din domän måste du ta bort de gamla posterna innan din Microsoft 365-e-post fungerar.