Ställ in e-postdestination för min domän hos ett annat företag

Eftersom ditt domännamn finns hos en annan registrator eller i ett annat konto måste du lägga till TXT-, CNAME-, MX- och SRV-poster innan du kan börja använda din Microsoft® Microsoft 365 från GoDaddy-e-post. Dina uppgifter finns i ditt Microsoft 365-konto.

1. Logga in på ditt konto hos det andra företaget.
  2. TXT-post : Ta reda på var du vill lägga till en TXT-post och ange uppgifterna som visas i ditt Microsoft 365-konto.
  3. CNAME-poster : Ta reda på var du vill lägga till en CNAME-post och ange uppgifterna vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
  4. MX-poster : Ta reda på var du vill lägga till en MX-post och ange uppgifterna som visas i ditt Microsoft 365-konto.
  5. SRV-poster : Ta reda på var du vill lägga till en SRV-post och ange uppgifterna vi visar i ditt Microsoft 365-konto.

Hjälp för specifika företag:

Relaterade steg

• Be GoDaddy kontrollera dina nya DNS-inställningar genom att logga in på ditt konto och välja Jag har uppdaterat de här inställningarna. Kolla, tack! Du får ett e-postmeddelande när din Microsoft 365-adress är redo.
  • Konfigurera sedan din e-post på dina enheter .

Mer information

• Om du har befintliga målposter för e-post på din domän måste du ta bort de gamla posterna innan din Microsoft 365-e-post fungerar.