Ändra värdtjänst-IP i brandvägg för webbapplikationer (WAF)

Om du ändrar värdtjänster eller om din värdtjänstleverantör ändrar IP-adressen som pekar mot din webbserver, behöver du uppdatera din IP-adress för värdtjänster i kontrollpanelen för Brandvägg för webbapplikationer (WAF).

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Webbplatssäkerhet och säkerhetskopior väljer du Hantera bredvid det webbplatssäkerhetskonto du vill hantera.
  3. Välj Brandvägg .
    Brandvägg
  4. På kortet för din webbplats väljer du Allmänt fråninställningarna menyn.
    inställningarna
  5. Välj Värdtjänst-IP-adress .
    Värdtjänst-IP-adress
  6. Skriv in IP-adressen som du fick och välj Lägg till adress .
    lägg till IP-adress
  7. När du har lagt till den nya adressen måste du ta bort den gamla IP-adressen. Markera kryssrutan till vänster om den gamla IP-adressen och välj sedan Ta bort markerade .

Det kan ta upp till 20 minuter innan WAF-konfigurationen uppdateras efter att du har tagit bort den gamla IP-adressen.

Obligatoriskt: Om innehållet på din nya värdtjänst-IP är annorlunda än den gamla måste du rensa WAF-cache.

Rensa WAF-cache

1. Välj Prestanda från kontrollpanelen för brandvägg.
    Prestanda
  2. Välj vid Rensa cache .
    Rensa cache
  3. Välj knappen Rensa cache.
    Rensa cache-knappen
Det kan ta upp till 20 minuter för WAF att peka mot din nya värdtjänst-IP-adress när du har rensat cachen.