Ändra värdtjänst-IP i brandvägg för webbapplikationer (WAF)

OBS! Instruktionerna nedan gäller endast om du har någon av webbsäkerhetsplanerna Deluxe, Express eller Komplett.

Om du ändrar värdtjänster eller om din värdtjänstleverantör ändrar IP-adressen som pekar mot din webbserver, behöver du uppdatera din IP-adress för värdtjänster i kontrollpanelen för Brandvägg för webbapplikationer (WAF).

1. Logga Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Brandvägg.
    Brandvägg
  3. Klicka på de tre punkterna vid domänen som ska pekas till en ny IP-adress och klicka sedan på Allmänt.
    inställningar
  4. Klicka på Värdtjänst-IP-adress.
    Värdtjänst-IP-adress
  5. Ange IP-adressen som du har fått och klicka på lägg till adress.
    lägg till IP-adress
  6. När den nya adressen har lagts till behöver du ta bort den gamla IP-adressen. Markera kryssrutan till vänster om den gamla IP-adressen och klicka sedan på Ta bort valda.

När du har tagit bort den tidigare IP-adressen kan det dröja upp till 20 minuter innan WAF-konfigurationen uppdateras. Om innehållet på din nya värdtjänst-IP är annorlunda än den tidigare, måste du rensa WAF-cache.

Rensa WAF-cache

1. Klicka på Prestanda på kontrollpanelen för Brandvägg.
    Prestanda
  2. Klicka på Rensa cache.
    Rensa cache
  3. Klicka på knappen Rensa cache.
    Knappen Rensa cache
När du har rensat cache kan det dröja upp till 20 minuter innan WAF pekar mot den nya värdtjänst-IP-adressen.