Skapa en DNS-mall

Skapa en DNS-mall för att snabbt tillämpa flera DNS- poster på dina domäner, snarare än att lägga till enskilda poster till varje domän manuellt. Du kan lägga till enskilda poster i mallen eller kopiera poster från en annan domän i ditt konto.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj DNS > DNS-mallar .
    menyalternativet dns mallar
  3. Välj LÄGG TILL för att skapa en ny mall.
  4. Ange ett namn på din mall och välj sedan Spara .
  5. Välj det alternativ som passar dig bäst:
    • Lägg till enskilda poster : Välj en posttyp från listrutan och ange nödvändig postinformation manuellt.
    • Välj från en domän : Välj en domän från den nedrullningsbara menyn för att kopiera posterna från zonfilen för det valda domännamnet.
  6. Välj Spara eller Använd när du är klar.
  7. Lägg till fler enskilda poster efter behov genom att välja LÄGG TILL och ange nödvändig postinformation.