Ta bort min vidarebefordran av domän

Du kan radera vidarebefordran av domän närsomhelst. Du kan fortfarande använda din domän med andra produkter. Det kommer inte att bli av med domännamnet.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj ditt domännamn från listan för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. På sidan Domäninställningar rullar du ned till Fler inställningar och väljer Hantera DNS.
    välj välj hantera dns
  4. Rulla ner till avsnittet Vidarebefordra.
  5. Välj papperskorgen ikonen bredvid din vidarebefordrade domän eller underdomän.
  6. Bekräfta att du vill ta bort vidarebefordran genom att välja Radera . Dina ändringar träder i kraft de närmaste 24-48 timmarna.

Relaterat steg

• Är du redo att skapa din egen webbplats? Ta en titt på våra självtjänstfunktioner för Website Builder.