Ta bort min vidarebefordran av domän

Du kan ta bort vidarebefordran av domäner när som helst. När du har tagit bort domänomdirigering kan du använda din domän med andra produkter. Om du tar bort en vidarebefordran av en domän raderas inte domännamnet.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Välj Hantera DNS under Ytterligare inställningar .
  4. Under avsnittet Vidarebefordran väljer duredigera dns-pennikonen pennikonen bredvid den vidarebefordrade domänen eller underdomänen.
  5. Välj papperskorgsikonen för att ta bort vidarebefordran.
  6. Bekräfta att du vill ta bort vidarebefordran genom att välja Ta bort .

Det kan ta upp till 48 timmar innan dina ändringar börjar gälla globalt.

Relaterat steg

• Är du redo att skapa din egen webbplats? Ta en titt på våra självtjänstfunktioner för Website Builder.