Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ta bort min vidarebefordran av domän

Ta bort vidarebefordran av domän för att använda din domän med andra produkter, t.ex. Websites + Marketing , eller redigera dina befintliga DNS A-poster . Om du tar bort domänomdirigering raderas inte domännamnet.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS för att komma åt din zonfil.
  4. Under Vidarebefordran väljer du Ta bort bredvid Domän eller Underdomän .
  5. Bekräfta att du vill ta bort vidarebefordran genom att välja Ta bort .

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.

Relaterat steg

• Är du redo att skapa din egen webbplats? Ta en titt på våra självtjänstfunktioner för Websites + Marketing.