Ta bort min vidarebefordran av domän

Ta bort vidarebefordran av domän för att använda din domän med andra produkter, t.ex. Websites + Marketing , eller redigera dina befintliga DNS A-poster . Om du tar bort domänomdirigering raderas inte domännamnet.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS under Ytterligare inställningar .
  4. Under Vidarebefordran väljer du Ta bort bredvid Domän eller Underdomän .
  5. Bekräfta att du vill ta bort vidarebefordran genom att välja Ta bort .

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.

Relaterat steg

• Är du redo att skapa din egen webbplats? Ta en titt på våra självtjänstfunktioner för Websites + Marketing.