SSL-certifikat Hjälp

‌‌Skapa en CSR (begäran om certifikatsignering)

När du har köpt ett SSL-certifikat och krediten finns tillgänglig på ditt konto kan du behöva generera en begäran om certifikatsignering (CSR) för webbplatsens domännamn (eller nätverksnamn) innan du kan begära SSL-certifikatet.

OBS! Om du använder ett SSL-certifikat på det primära domännamnet på ett delat GoDaddy-värdtjänstkonto, behöver du inte generera en CSR. Vi tar hand om det åt dig.

Hur du genererar en CSR beror på vilken certifikattyp du begär och ditt operativsystem/kontrollpanel.

CertifikattypFölj dessa anvisningar
SSL-certifikat

Du kan generera en CSR på din server innan du begär ett SSL-certifikat, eller så kan vi generera en CSR åt dig med hjälp av guiden för SSL-begäran. Klicka på din servertyp för att få instruktioner:

För övriga typer, se ”mer information” nedan.

Kod-/drivrutinsignering

Obs! Från 1 juni 2021 kommer GoDaddy inte längre utfärda eller förnya kodsignering eller certifikat för drivrutinsignering. Om du redan har kodsignering eller certifikat för drivrutinsignering kommer du inte kunna uppdatera nyckeln efter 1 juni 2021. Alla certifikat som utfärdats före 1 juni 2021 kommer att förbli giltiga tills de går ut.

Våra certifikat är kompatibla med alla webbservertyper även om vi saknar CSR-anvisningar för dem. Se din serverdokumentation för mer information om att generera en CSR om du inte hittar de nödvändiga anvisningarna här ovan.

Nästa steg

När du har skapat en CSR måste du begära ditt certifikat. Hur du begär ett certifikat är beroende av vilken typ av certifikat som du har:

TypNästa steg
Standard- eller Deluxe-certifikat eller certifikat med utökad verifiering Begär mitt SSL-certifikat med en begäran om certifikatsignering (CSR)
Certifikat för kod- och drivrutinsignering

Obs! Från 1 juni 2021 kommer GoDaddy inte längre utfärda eller förnya kodsignering eller certifikat för drivrutinsignering. Om du redan har kodsignering eller certifikat för drivrutinsignering kommer du inte kunna uppdatera nyckeln efter 1 juni 2021. Alla certifikat som utfärdats före 1 juni 2021 kommer att förbli giltiga tills de går ut.

Mer information

Diverse CSR-anvisningar: