‌‌Skapa en CSR (begäran om certifikatsignering)

Du måste generera en begäran om certifikatsignering för att kunna begära ett SSL-certifikat för din server eller en kod/certifikat för drivrutinsignering. Det identifierar vilken server som ska använda certifikatet samt vilka domännamn (nätverksnamn) du ska använda för SSL-certifikat.

OBS! Om du använder ett SSL-certifikat på ett delat GoDaddy-värdtjänstkonto, behöver du inte generera en CSR; vi tar hand om det åt dig.

Hur du genererar en CSR beror på vilken certifikattyp du begär och ditt operativsystem/kontrollpanel.

SSL-certifikat Kod/drivrutinsignering

Diverse CSR-anvisningar:

Våra certifikat är kompatibla med alla webbservertyper även om vi saknar CSR-anvisningar för dem.