SSL-certifikat Hjälp

‌‌Skapa en CSR (begäran om certifikatsignering) för mina cPanel-värdtjänster

Du kan generera en begäran om certifikatsignering (CSR) i cPanel-kontot när din domän pekar mot värdtjänstprodukten.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på cPanel-admin.
  3. I avsnittet Säkerhet klickar du på SSL/TLS.
  4. Under begäran om certifikatsignering (CSR) klickar du på Generera, visa eller ta bort signeringsbegäran för SSL-certifikat.
  5. Fyll i fälten i avsnittet Generera en ny begäran om certifikatsignering (CSR).
  6. Fält Beskrivning
    Nyckel Detaljerad beskrivning.
    Domäner Det fullständigt kvalificerade domännamnet, eller URL-adressen, som du vill säkra.
    Obs! Om du begär ett Wildcard-certifikat lägger du till en asterisk (*) till vänster om namnet där du vill använda ett jokertecken, till exempel *.coolexample.com.
    Ort Namnet på staden där din organisation är registrerad/finns. Förkorta inte.
    Delstat Namnet på staten eller provinsen där din organisation finns. Förkorta inte.
    Land Landskoden för landet där din organisation är juridiskt registrerad – anges med två bokstäver enligt ISO-formatet.
    Företag Det juridiskt registrerade namnet på ditt företag. Om du registrerar dig som en enskild person ska du skriva in namnet på den som gör begäran om certifikatet.
  7. Klicka på knappen Generera längst ner i formuläret.

På den nya sidan visas din CSR i avsnittet Krypterad begäran om certifikatsignering. Du behöver göra en kopia av CSR för att göra en begäran om ett SSL-certifikat.

Nästa steg

När du har skapat en CSR måste du begära ditt certifikat. Hur du begär ett certifikat är beroende av vilken typ av certifikat som du har:

Typ Nästa steg
SSL-certifikat med standardsäkerhet
Deluxe-certifikat eller certifikat med utökad verifiering Begär ett SSL-certifikat (Deluxe-säkerhet eller certifikat med utökad validering)
Certifikat för kod- och drivrutinsignering Begära en kod eller ett certifikat för drivrutinsignering

Mer information

OBS! Som hjälp för våra kunder ger vi information om hur vissa produkter från andra företag används, men vi varken rekommenderar eller stöder sådana produkter. Vi tar inte heller något ansvar för dessa produkters funktioner och pålitlighet. Varumärken och logotyper från tredje part är registrerade varumärken som tillhör sina respektive ägare. Med ensamrätt.