SSL-certifikat Hjälp

‌‌Skapa en CSR (begäran om certifikatsignering) för mina cPanel-värdtjänster

Du kan generera en begäran om certifikatsignering (CSR) i cPanel-kontot när din domän pekar mot värdtjänstprodukten.

1. Gå till ditt GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. På cPanels startsida, avsnittet Säkerhet, klickar du på SSL/TLS.
  5. Under begäran om certifikatsignering (CSR) klickar du på Generera, visa eller ta bort signeringsbegäran för SSL-certifikat.
  6. Fyll i fälten i avsnittet Generera en ny begäran om certifikatsignering (CSR).
  7. FältBeskrivning
    NyckelDetaljerad beskrivning.
    DomänerDet fullständigt kvalificerade domännamnet, eller URL-adressen, som du vill säkra.
    Obs! Om du begär ett Wildcard-certifikat lägger du till en asterisk (*) till vänster om namnet där du vill använda ett jokertecken, till exempel *.coolexample.com.
    OrtNamnet på staden där din organisation är registrerad/finns. Förkorta inte.
    DelstatNamnet på staten eller provinsen där din organisation finns. Förkorta inte.
    LandLandskoden för landet där din organisation är juridiskt registrerad – anges med två bokstäver enligt ISO-formatet.
    FöretagDet juridiskt registrerade namnet på ditt företag. Om du registrerar dig som en enskild person ska du skriva in namnet på den som gör begäran om certifikatet.
  8. Klicka på knappen Generera längst ner i formuläret.

På den nya sidan visas din CSR i avsnittet Krypterad begäran om certifikatsignering. Du behöver göra en kopia av CSR för att göra en begäran om ett SSL-certifikat.

Nästa steg

När du har skapat en CSR behöver du begära ett certifikat i utförandet Standard, Deluxe eller Utökad verifiering..

Mer information

• Lösa fel med din CSRLösa fel med din CSR
  • Avbryt min väntande begäran om SSL-certifikat

OBS! Som hjälp för våra kunder ger vi information om hur vissa produkter från andra företag används, men vi varken rekommenderar eller stöder sådana produkter. Vi tar inte heller något ansvar för dessa produkters funktioner och pålitlighet. Varumärken och logotyper från tredje part är registrerade varumärken som tillhör sina respektive ägare. Med ensamrätt.