SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Plesk: Generera CSR (certifikatsigneringsbegäran)

När du begär ett SSL-certifikat för en webbplats med Parallels Plesk-panelen måste du först generera en begäran om certifikatsignering (CSR). När du har genererat CSR loggar du in på ditt konto för att slutföra certifikatbegäran.

När du genererar CSR måste du tillhandahålla viss information om din organisation. Om domännamnet på certifikatbegäran tillhör en registrerad organisation, se till att ange vad som är lagligt registrerat för organisationen. Mer information finns i avsnittet Om det unika namnet i‌‌Skapa en CSR (begäran om certifikatsignering) .

Generera en CSR med Plesk Parallels Panel 8.x och 9.x

Använd de här stegen för att generera en CSR med Plesk Parallels Panel 8.x eller 9.x.

Så här genererar du en CSR för Parallels Plesk-panel 9.x

1. Logga in på Parallels Plesk-panel.
  2. Från menyn till vänster väljer du Domäner .
  3. Välj det domännamn du vill generera CSR för.
  4. Klicka på Certifikat på panelen Tjänster .
  5. Klicka på Lägg till .
  6. Ange ett certifikatnamn .
  7. Välj Bitstorlek . 2048 eller högre krävs.
  8. Välj land .
  9. Ange delstaten eller provinsen . Förkorta inte.
  10. Gå in i staden . Förkorta inte.
  11. Ange organisationsnamnet .
  12. Gå in på avdelningen .
  13. Ange domännamnet .

OBS! För Wildcard-certifikat med flera domäner anger du en asterisk (*) som underdomän. Till exempel * .coolexample.com .

14. Klicka på Begäran för att generera CSR.
  15. Klicka på Certifikat.
  16. Klicka på certifikatnamnet för CSR.
  17. Markera och kopiera all text i CSR- rutan, inklusive sidhuvud och sidfot:
    ----- BEGIN CERTIFICATE SIGNING REQUEST -----

----- END CERTIFICATE SIGNING REQUEST -----
  18. Klistra in CSR i en enkel textredigerare, t.ex. Notepad.
  19. Logga in på ditt konto för att fylla i SSL-begäran. Klistra in hela CSR i fältet och skicka in din begäran så att vi kan börja verifiera din ansökan.

Mer information om processen för SSL-begäran finns iBegär mitt SSL-certifikat för mer information.

Generera en CSR med Plesk Parallels Panel 10.x

Använd de här stegen för att generera en CSR med Plesk Parallels Panel 10.x.

Så här genererar du en CSR för Parallels Plesk-panel 10.x

1. Logga in på Parallels Plesk-panel.
  2. Från Värdtjänster klickar du på Domäner .
  3. Klicka på Kontrollpanelen bredvid den domän CSR är för.
  4. Klicka på fliken Webbplatser och domäner och sedan på SSL-certifikat .
  5. Om det konfigureras flera domäner klickar du på Hantera bredvid domänen du vill lägga till SSL i.
  6. Klicka på Lägg till SSL-certifikat .
  7. Ange ett certifikatnamn .
  8. Välj Bitstorlek . 2048 eller högre krävs.
  9. Välj land .
  10. Ange delstaten eller provinsen . Förkorta inte.
  11. Ange plats . Förkorta inte.
  12. Ange organisationsnamnet .
  13. Gå in på avdelningen .
  14. Ange domännamnet .

OBS! För Wildcard-certifikat med flera domäner anger du en asterisk (*) som underdomän. Till exempel * .coolexample.com .

15. Ange din e-postadress .
  16. Klicka på Begäran för att generera CSR.
  17. Klicka på certifikatets namn i SSL-certifikat.
  18. Markera och kopiera all text i CSR- rutan, inklusive sidhuvud och sidfot:
    ----- BEGIN CERTIFICATE SIGNING REQUEST -----

----- END CERTIFICATE SIGNING REQUEST -----
  19. Klistra in CSR i en enkel textredigerare, t.ex. Notepad.
  20. Logga in på ditt konto för att fylla i SSL-begäran. Klistra in hela CSR i fältet och skicka in din begäran så att vi kan börja verifiera din ansökan.

Generera en CSR med Plesk Parallels Panel 11.x

Använd de här stegen för att generera en CSR med Plesk Parallels Panel 11.x.

Så här genererar du en CSR för Parallels Plesk-panel 11.x

1. Logga in på Parallels Plesk-panel.
  2. Från Värdtjänster klickar du på Domäner .
  3. Klicka på Kontrollpanelen bredvid den domän CSR är för.
  4. Plesk 11.0–11.4: Gå till fliken Webbplatser och domäner och klicka sedan på Säkra dina webbplatser.

Plesk 11.5+: Gå till fliken Webbplatser och domäner, klicka på domännamnet och klicka sedan på Säkra dina webbplatser.
  5. Klicka på Lägg till SSL-certifikat .
  6. Ange ett certifikatnamn .
  7. Välj Bitstorlek . 2048 eller högre krävs.
  8. Välj land .
  9. Ange delstaten eller provinsen . Förkorta inte.
  10. Ange plats . Förkorta inte.
  11. Ange organisationsnamnet .
  12. Gå in på avdelningen .
  13. Ange domännamnet .

OBS! För Wildcard-certifikat med flera domäner anger du en asterisk (*) som underdomän. Till exempel * .coolexample.com .

14. Ange din e-postadress .
  15. Klicka på Begäran för att generera CSR.
  16. Klicka på certifikatets namn i SSL-certifikat.
  17. Markera och kopiera all text i CSR- rutan, inklusive sidhuvud och sidfot:
    ----- BEGIN CERTIFICATE SIGNING REQUEST -----

----- END CERTIFICATE SIGNING REQUEST -----
  18. Klistra in CSR i en enkel textredigerare, t.ex. Notepad.
  19. Logga in på ditt konto för att fylla i SSL-begäran. Klistra in hela CSR i fältet och skicka in din begäran så att vi kan börja verifiera din ansökan.

Mer information om processen för SSL-begäran finns iBegär mitt SSL-certifikat för mer information.