SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Plesk: Generera CSR (certifikatsigneringsbegäran)

När du begär ett SSL-certifikat för en webbplats med Parallels Plesk-panelen måste du först generera en begäran om certifikatsignering (CSR). När du har genererat CSR loggar du in på ditt konto för att slutföra certifikatbegäran.

När du genererar CSR måste du tillhandahålla viss information om din organisation. Om domännamnet på certifikatbegäran tillhör en registrerad organisation, se till att ange vad som är lagligt registrerat för organisationen. Mer information finns i avsnittet Om det unika namnet i‌‌Skapa en CSR (begäran om certifikatsignering) .

Använd dessa steg för att generera en CSR med Plesk Parallels Panel 17.x. eller 18.x.

1. Logga in på Parallels Plesk-panel.
  2. Från Värdtjänster klickar du på Domäner .
  3. Välj den domän du vill generera CSR för.
  4. Från kontrollpanelen väljer du SSL / TLS-certifikat .
  5. Gör något av följande:
    • För Plesk 17.x: Välj Lägg till SSL / TLS-certifikat .
    • För Plesk 18.x: Välj Hantera under Hämta eller ta bort befintliga certifikat. Välj sedan Lägg till SSL / TLS-certifikat .
  6. Ange ett certifikatnamn .
  7. Välj Bitstorlek 4096.
  8. Ange önskad information:
    • Land : Landskoden för internationell organisation för standardisering (ISO) med två bokstäver för var din organisation är juridiskt registrerad.
    • Delstat eller provins : Namnet på delstaten eller provinsen där din organisation finns. Förkorta inte.
    • Plats : Orten eller staden där din organisation är juridiskt registrerad. Förkorta inte.
    • Organisationsnamn : Det juridiskt registrerade namnet på ditt företag. Om du registrerar dig som en individ anger du namnet på den som begär certifikatet.
    • Avdelning : Namnet på din avdelning, såsom " Informationsteknologi. "
    • Domännamn : Det fullständigt kvalificerade domännamnet eller webbadressen du säkrar.

OBS! För Wildcard-certifikat med flera domäner anger du en asterisk (*) som underdomän. Till exempel * .coolexample.com .

• E-postadress : Begärarens e-postadress.
  9. Välj Begäran för att generera CSR.
  10. Välj certifikatets namn i SSL- certifikat.
  11. Markera och kopiera all text i CSR- rutan, inklusive sidhuvud och sidfot:
    ----- BEGIN CERTIFICATE SIGNING REQUEST -----

----- END CERTIFICATE SIGNING REQUEST -----
  12. Klistra in CSR i en textredigerare som Anteckningar.
  13. Logga in på ditt konto för att fylla i SSL-begäran. Klistra in hela CSR i fältet och skicka in din begäran så att vi kan börja verifiera din ansökan.

Mer information

Begär mitt SSL-certifikat