SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Exchange Server 2016: Generera CSR (certifikatsigneringsbegäran)

Innan du kan begära ett certifikat via vår portal måste du använda Exchange Admin Center för att generera en begäran om certifikatsignering (CSR) för din webbplats.

Om du behöver säkra mer än ett domännamn rekommenderar vi att du använder ett UCC (Multiple Domain Unified Communications Certificate) med din Microsoft® Exchange-server. Mer information finns iVad är ett SSL-certifikat för flera domäner (UCC)?

1. Logga in på Exchange Admin Center.
  2. Välj Server i menyn till vänster och klicka sedan på Certifikat.
  3. Klicka på + för att starta guiden för Exchange-certifikat.
  4. Välj Skapa en begäran om ett certifikat från en certifikatutfärdare och klicka sedan på Nästa .
  5. Ange ett eget namn för att identifiera certifikatet och klicka sedan på Nästa .
  6. Om din CSR är för ett Wildcard-certifikat väljer du Begär ett Wildcard-certifikat , anger rotdomännamnet och klickar sedan på Nästa . Klicka annars på Nästa utan att markera eller ange något.
  7. För Butikscertifikatbegäran på den här servern , klicka på Bläddra , välj en server som ska lagra den väntande certifikatbegäran, klicka på OK och klicka sedan på Nästa .
  8. Välj och / eller lägg till de domännamn (kallas även ämnen för alternativa namnen eller SAN) som du vill använda för att hänvisa till eller ansluta till din Exchange-server och klicka sedan på Nästa .
  9. Lägg till din organisations information och klicka sedan på Nästa :
    • Organisationsnamn - Ange det fullständiga juridiska namnet på ditt företag eller din organisation.
    • Avdelningsnamn - Ange den organisation inom företaget (t.ex. IT-avdelningen ) som ansvarar för certifikatet.
    • Land / regionnamn - Välj det land där organisationen är juridiskt registrerad.
    • Stad / ort - Ange det fullständiga namnet på staden där din organisation är registrerad.
    • Delstat / provins - Ange det fullständiga namnet på den delstat eller provins där organisationen är registrerad. Om du inte har en stat eller provins anger du din stadsinformation.
  10. Ange en giltig sökväg (t.ex. \\ myserver \ admin \ csr.req ) för att spara din CSR på din dator och klicka sedan på Slutför. Din väntande certifikatbegäran visas i Exchange Admin Center.