Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Redigera en underdomän

Redigera en underdomänpost i din DNS-zonfil . Underdomäner använder ett domänprefix, t.ex. blogg .coolexample.com , som en A-post för att peka på en IP-adress. Om du vill redigera en underdomän som pekar mot ett domännamn måste du redigera en CNAME .

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS för att komma åt din zonfil.
  4. Välj Redigera bredvid den underdomän A-post du redigerar.

OBS! Kan du inte redigera posten? Kontrollera dessa inställningar eller produkter:
    • Äger du Sökmotorsynlighet? Våra GoDaddy-guider hjälper dig redigera posten.
    • Är vidarebefordran aktiverad på domänen? Ta bort vidarebefordran för att aktivera redigering av posten.
    • Är domänen ansluten till en webbplats från tredje part (t.ex. Squarespace eller LinkedIn)? Besök webbplatsen för att koppla från den eller ta bort anslutningen för att aktivera redigering av posten.
    • Är en brandvägg aktiverad i Webbsäkerhet? Redigera din IP-adress till rätt IP för ditt värdtjänstkonto.

5. Redigera uppgifterna för din underdomän A-post:
    • Namn : Värdnamnet eller prefixet för underdomänen. Ange till exempel blogg för att skapa underdomänen blog.mycoolnewbusiness.com för coolexample.com.
    • Värde : IP-adressen för din underdomän. Detta är vanligtvis IP-adressen för ditt värdtjänstkonto.
    • TTL : Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  6. Välj Spara för att slutföra ändringarna.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.