Redigera en underdomän

Du kan redigera en underdomänpost i din DNS-zonfil för en domän som är registrerad hos GoDaddy. Underdomäner är en typ av domänprefix, till exempel blogg .yoursite.com , som använder en A-post för att peka på en IP-adress. Om du vill redigera en underdomän som pekar mot ett domännamn måste du redigera en CNAME .

Du kan titta på ett kort animerat klipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj ditt domännamn från listan för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
  4. sidan DNS-hantering klickar du på bredvid posten du vill redigeraredigera dns-pennikonen pennikonen.

OBS! Ser du inte pennikonen? Kontrollera dessa inställningar eller produkter:
    • Äger du Sökmotorsynlighet – Kontakta kundsupport
    • Är domänomdirigering på?
    • Är domänen ansluten till tredje parts webbplats (t.ex. Squarespace eller LinkedIn)? Besök webbplatsen för att koppla från den.
    • Är en brandvägg aktiverad i Webbsäkerhet? Redigera din IP-adress

5. Redigera fälten efter behov:
    • Värd: Värdnamnet, eller prefixet, för underdomänen. Ange till exempel blog för att skapa en underdomän för blog.yoursite.com.
    • Pekar mot: Den IP-adress du anger som destination för värden. Detta är vanligtvis IP-adressen för ett värdkonto där webbplatsen för din underdomän finns.
    • TTL: Hur länge servern ska cacha information. TTL ställs in på 1 timme som standard.
  6. Välj Spara för att spara dina ändringar.

Det kan ta upp till 48 timmar innan dina DNS-ändringar börjar gälla globalt.

Visa mig

redigera en underdomänpost