Lägg till min Microsoft 365-e-post i Gmail på iPhone eller iPad

Steg 3 i Konfigurera mitt Microsoft 365-konto-serien.

OBS! Vi rekommenderar att du använder Outlook-appen för iOS . Om du vill hämta Outlook använder du telefonens kamera för att skanna den här QR-koden.
Outlook QR-kod

Lägg till ditt Microsoft 365-e-postkonto i Gmail på din iPhone och iPad. Sedan kan du skicka och ta emot e-post för företag när du är på språng.

1. Öppna Gmail.
    • Nya användare: Välj Office365 .
    • Befintliga användare: Öppna Profil , välj Lägg till ett annat konto och tryck på Office365 .
      Välj lägg till ett annat konto
  2. Ange din Microsoft 365- e-postadress och klicka på Nästa
    Ange din e-postadress
  3. Ange ditt Microsoft 365- lösenord , granska inställningarna för Utgående server och klicka på Nästa .
    Ange lösenord
  4. Obs! Du kan behöva välja din kontotyp som arbete eller skola för att fortsätta.

5. Bekräfta inställningarna för din utgående server och klicka på Nästa .
    Granska inställningar för utgående server
  6. Ange Ditt namn och klicka på Nästa . Din inkorg för Microsoft 365 börjar läsas in i Gmail.
    Ange ditt visningsnamn

Mer information

Vanliga problem med att konfigurera e-post på en telefon