Lägga till min e-postadress för Microsoft 365 i Samsung-e-post i Android

Steg 3 i serien Konfigurera mitt Microsoft 365-konto.

Obs! Vi rekommenderar Outlook-appen för Android. Du kan hämta Outlook genom att använda mobilkameran och skanna den här QR-koden
QR-kod för Outlook.

Lägg till ditt Microsoft 365-e-postkonto till Samsungs e-postapp för Android. Sedan kan du ha kontroll på all din e-post för företag, var du än befinner dig.

Den här videon ingår i serien Så här gör du för att konfigurera e-post.

1. Öppna appen för e-post på din Android-enhet.
    Vitt kuvert på röd bakgrund med ordet E-post under
    • Om du är ny användare av E-postappen kan du fortsätta till nästa steg.
    • Om du redan har ett konto konfigurerat trycker du på Tre vågräta linjer ovanpå varandra Meny > Inställningar >Lägg till konto.
  2. Tryck på Office 365.
    Skärm med olika e-postklientalternativ inklusive Office 365 med röd fyrkant
  3. Ange din Microsoft 365-e-postadress och tryck på Nästa.
    Inloggning Microsoft
  4. Ange E-post och Lösenord för din Microsoft 365-adress och tryck på Logga in. Du kan behöva välja din kontotyp som arbete eller skola för att fortsätta.
    Ange ditt e-postlösenord och logga in
  5. Om din administratör aktiverat flerfaktorautentisering (MFA) kan du verifiera ditt konto eller konfigurera autentiseringsappen.
  6. Obs! Om Microsoft inte hittar ditt konto blir du ombedd att ange dina uppgifter manuellt:

Användarnamn: Ange din e-postadress för Microsoft 365
    Lösenord: Ditt Microsoft 365-e-postlösenord
    Server: outlook.office365.com
    Domän\användarnamn= \[Microsoft 365-e-postadress] (exempel: \agare@cooltexempel.com)

7. Ge Samsung Email tillstånd att komma åt ditt e-postkonto. Markera kryssrutan bredvid Ge samtycke åt din organisation och tryck på Godkänn.
    Markera kryssrutan och godkänn
  8. E-postappen kontrollerar automatiskt dina inställningar. Under Manuell konfiguration trycker du på Klart. Du kan gå tillbaka hit och redigera inställningarna när du vill.
    Manuell konfiguration och knappen Klart
  9. Redigera ditt Kontonamn (om du vill) och tryck på Klart. Det här namnet syns för mottagare när du skickar e-post, så här kan det vara bra att använda ditt företagsnamn.
    Ange namn och tryck på Klart

Microsoft 365 är nu konfigurerad på din Samsung E-postapp och du kan se din inkorg.