Lägg till min Microsoft 365-e-postadress i Gmail på Android

Steg 3 i Konfigurera mitt Microsoft 365-konto-serien.

OBS! Vi rekommenderar att du använder Outlook-appen för Android . Om du vill hämta Outlook använder du telefonens kamera för att skanna den här QR-koden.
Outlook QR-kod

Lägg till ditt Microsoft 365-e-postkonto i Gmail på din Android-telefon. Då kommer du alltid att hålla kontakten med dina e-postmeddelanden för företag, oavsett vart du än går.

1. Öppna Gmail.
    • Nya användare: Tryck på Lägg till en e-postadress.
      Tryck på lägg till e-postadress
    • Befintliga användare: Tryck på Konto och Lägg till ett till konto.
      Tryck på lägg till konto
  2. Tryck på Exchange och Microsoft 365 .
    Välj Exchange och Microsoft 365
  3. Ange din Microsoft 365-e-postadress och tryck på Nästa .
    Tryck på lägg till konto
  4. Ange ditt lösenord och tryck på Nästa.
    Tryck på lägg till konto
  5. Obs! Du kan behöva välja din kontotyp som arbete eller skola för att fortsätta.

6. Om multifaktorautentisering (MFA) är aktiverad följer du anvisningarna för att konfigurera ett av de tillgängliga alternativen eller verifierar ditt konto med din befintliga MFA-metod. Om säkerhetsinställningar är aktiverade konfigurerar du MFA i Microsoft Authenticator-appen.
  7. Förstagångsanvändare, granska behörigheter för att tillåta att Gmail får åtkomst till din mobil.
    • Tryck på Aktivera för att aktivera administratörsbehörighet för enhet.
    • Tryck på Tillåt för att låta Gmail få åtkomst till dina kontakter.
    • Tryck på Tillåt för att låta Gmail få åtkomst till din kalender.
  8. När ditt konto är klart trycker du på Klart.
  9. Om du vill se din inkorg trycker du på Ta mig till Gmail. Tryck på Profil för att se dina inställningar, och uppdatera ditt visningsnamn eller din mobilsignatur.

Mer information

Vanliga problem med att konfigurera e-post på en telefon