Lägg till min Microsoft 365-e-postadress i Gmail på Android

Steg 3 i Konfigurera mitt Microsoft 365-konto-serien.

OBS! Vi rekommenderar att du använder Outlook-appen för Android . Om du vill hämta Outlook använder du telefonens kamera för att skanna den här QR-koden.
qr-kod för nedladdning av Microsoft Outlook-appen

Lägg till din e-post i Gmail på en Google Pixel eller annan Android-telefon. Oavsett vart du går kommer du alltid att hålla kontakten med din e-post.

1. Öppna Gmail.
    Flerfärgad M ovanför ordet Gmail
  2. Om du är en ny användare trycker du på Lägg till en e-postadress . Annars trycker du på Profil och sedan på Lägg till ett annat konto .
    Tryck på lägg till konto
  3. Tryck på Exchange och Office 365.
    Välj Exchange och Office 365
  4. Ange din Microsoft 365-e-postadress och tryck på Nästa .
  5. Ange ditt e-postlösenord och tryck på Logga in . Du kan behöva välja din kontotyp som Arbete eller Skola , inte Privatperson , för att fortsätta.
    ange lösenord och logga in på Microsoft
  6. Om din administratör har aktiverat multifaktorautentisering (MFA) ska du verifiera ditt konto eller konfigurera Authenticator-appen .
  7. Du kan behöva tillåta att Gmail får åtkomst till ditt konto, tryck på Acceptera .
  8. När ditt konto är klart trycker du på Klar . Du kommer till din inkorg.
    Klar
  9. Om det här är ditt första e-postkonto på Gmail för Android får du frågan om du vill lägga till ytterligare ett konto. Om du vill hoppa över det här steget trycker du på TAKE ME TO GMAIL . Om detta inte är ditt första konto visas din e-postinkorg.

Ditt Microsoft 365-konto är nu konfigurerat i Gmail!