Lägg till min Microsoft 365-e-postadress i Outlook på Android

Steg 3 i serien Konfigurera mitt Microsoft 365-konto.

Lägg till ditt Microsoft 365-e-postkonto i Outlook för Android. Du kan skicka och ta emot e-post för företag från din telefon, utan att missa något.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Öppna Outlook . (Har du inte appen? Ladda ner den från Google Play Butik .)
  2. Tryck på Meny > Utrustningsknappen Inställningar.
    Tryck på Menyikonen för att visa ett hus
  3. Tryck på Lägg till Mail-konto > Lägg till ett e-postkonto
    Lägg till ett e-postkonto
  4. Ange din Microsoft 365-e-postadress och tryck på Fortsätt .
    Ange e-postadress och tryck på Fortsätt
  5. Ange lösenordet till Microsoft 365 och tryck på Logga in. (Du kan behöva välja din kontotyp som arbete eller skola.)
    Ange ditt e-postlösenord och logga in
  6. Om din administratör har aktiverat multifaktorautentisering (kallas även tvåstegsverifiering) måste du också verifiera ditt konto.
  7. Ditt Microsoft 365-konto visas nu i Inställningarna. Gå till din Inkorg för att kolla din e-post.
    Ditt nya e-postkonto för Microsoft 365 visas i Inställningar

Visa mig

Mer information

Vanliga problem med att konfigurera e-post på en mobil.