Skicka mitt första e-postmeddelande

Steg 4 i Konfigurera mitt Microsoft 365-kontoserie .

För det sista steget skickar du ett testmeddelande från Outlook på webben. Sedan kontrollerar du ditt e-postmeddelande på din telefon eller dator och svarar på testmeddelandet.

1. Logga in på Outlook på webben med din Microsoft 365-e-postadress och lösenord.
  2. Välj Nytt meddelande och ange din Microsoft 365-e-postadress i fältet Till :.
  3. Ange ”test” i Ämne: och meddelandetexten.
  4. Välj Skicka .
  5. Öppna e-postappen för din telefon eller dator. När testmeddelandet visas väljer du Svara . (Det kan ta några minuter att få ditt e-postmeddelande.)
  6. Ange ett meddelande som ”test bekräftat” i meddelandetexten och välj Skicka .
  7. Gå tillbaka till Outlook på webben och bekräfta att du har fått svaret. (Det kan ta några minuter att få ditt e-postsvar.)

Om du kan skicka, ta emot och svara med Outlook på webben är ditt e-postmeddelande klart!

Mer information

Vad betyder "avvisad e-post"?