Krypteringsstyrka och hashalgoritm

Alla våra certifikat (SSL och kod-/drivrutinsignering) erbjuder:

Kryptering 256-bitars
Hashalgoritm SHA-2

Om din webbserver eller en besökares webbläsare inte stöder 256-bitars kryptering kommer ditt SSL-certifikat automatiskt att falla tillbaka till kryptering med lägre antal bitar.

Nästa steg

Anteckningar

1 Alla certifikat måste använda SHA-2, med undantaget att SHA-1-kodsigneringscertifikat kan användas för att signera filer som ska användas på Windows Vista och äldre versioner av Windows. Du kan hitta mer information om undantaget för kodsignering för Microsoft i Microsofts artikel Windows Enforcement of Authenticode Code Signing and Timestamping.