SSL-certifikat Hjälp

Omkryptera certifikatet

Du bör uppdatera ditt SSL-certifikat när:

• Din server kraschar.
  • Du tappar bort din privata krypteringsnyckel.
  • Du flyttar din webbplats till en ny server.
  • Du ändrar domänen för din SSL.
  • Du vill ändra den utfärdande organisationen för SSL-certifikatet. För mer information, se
    .
Obligatoriskt:
  • Du måste generera en ny certifikatsigneringsbegäran från din webbserver innan du kan uppdatera SSL-certifikatet. Du hittar anvisningar i ‌‌Skapa en CSR (begäran om certifikatsignering).
  • Återkalla det bara om du är helt säker på att du vill säga upp det befintliga certifikatet. När du återkallar annulleras SSL-krediten och du kan inte uppdatera certifikatet.
  • Du måste ladda ned och installera ditt nya certifikat inom 72 timmar efter du har uppdaterat ditt certifikat för att hålla servern säker när det gamla certifikatet upphör.
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och gå till sidan Mina produkter.
  2. Klicka på Hantera bredvid det certifikat som du vill använda under SSL-certifikat.
    Hantera
  3. Klicka på Omkryptera och hantera på sidan för certifikatinformation.
    Hantera
  4. Klicka på Omkryptera certifikat.
    Omkryptera certifikat
  5. Klistra in din nya begäran om certifikatsignering i fältet Begäran om certifikatsignering (CSR), inklusive ----BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST---- och ----END CERTIFICATE REQUEST---- och klicka sedan på Spara.
    Klistra in CSR
  6. Klicka på Skicka alla sparade ändringar.

Ditt nyligen omkrypterade certifikat blir tillgängligt kort efter att du har skickat in en ny CSR och vi skickar ett e-postmeddelande när det nya certifikatet är tillgängligt.

Nästa steg

• När du får meddelandet om utfärdande behöver du ladda ned ditt omkrypterade certifikat.
  • Du måste installera SSL-certifikatet inom 72 timmar efter utfärdandet för att hålla servern säker.