SSL-certifikat Hjälp

Förnya mitt SSL-certifikat

Om ditt SSL-certifikat inte är inställt på att förnyas automatisk, har du en period på 90 dagar på dig att köpa en förnyelsekredit och använda den på certifikatet. Perioden omfattar 60 dagar före och 30 dagar efter utgångsdatum.

Om du använder ett Standard-certifikat (DV) med en domän i ditt GoDaddy-konto och har ställt in att certifikatet ska förnyas automatiskt behöver du inte göra något mer. Ditt SSL-certifikat förnyas helt automatiskt. I övriga fall, läs vidare.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Gör något av följande:
    • Om debiteringen av förnyandet redan har slutförts, gå vidare till nästa steg.
    • Klicka på Förnya för att köpa en förnyelsekredit och sedan på Till kassan. Slutför transaktionen för förnyandet och gå sedan tillbaka till listan på nätverksnamn.
  3. Välj det alternativ du vill använda för att förnya ditt certifikat och klicka sedan på Begär certifikat. Ytterligare steg som krävs visas på denna sida.
  4. När ditt certifikat har utfärdats får du ett e-postmeddelande om att du kan använda det.
Varning: Om du inte har slutfört förnyelsen före utgångsdatum visar din webbplats ett felmeddelande och dina besökare kan inte komma åt webbplatsen.

Nästa steg

När du har fått ett e-postmeddelande om att SSL-certifikatet har utfärdats kan du installera det på din webbplats:

• Om du valde en domän som är lagrad hos oss när du begärde ditt certifikat installerar vi certifikatet automatiskt.
  • Om du har skickat in en CSR (begäran om certifikatsignering) måste du ladda ner och installera båda certifikatfilerna.