Hitta och ersätt för WordPress med en textredigerare

Du kan ersätta data i en databas, t.ex. domännamnet, genom att exportera den och göra ”Sök & ersätt” med en textredigerare.

1. Exportera din WordPress-databas .
    Varning: Gör två exporter och spara en som säkerhetskopia om du behöver återställa till ursprungligt skick.
  2. Öppna .sql-filen i en textredigerare, t.ex. NotPad ++ eller Sublime Text.
  3. Gå till funktionen "Sök och ersätt" i textredigeraren (vanligtvis Ctrl + F).
  4. Ange domänen / data som du vill ersätta i Sök- fältet (eller respektive fält).
  5. Ange din nya domän / data i Ersätt- fältet (eller respektive fält).
  6. Kör Sök och ersätt.
  7. Spara den uppdaterade .sql-filen.
  8. Innan du importerar .sql-filen måste du Importera din databas
  9. uppdatera domänen på ditt värdtjänstkonto .

Din WordPress-webbplats kommer nu att uppdateras för att använda den nya domänen eller data.