SSL-certifikat Hjälp

Google Chrome: Mitt SSL-certifikat har slutat fungera

Om ditt certifikat fungerade innan mars 2015 och du nu ser följande felmeddelande kan du behöva uppdatera ditt certifikat:

Detta inträffar på grund av att Google från och med mars 2015 inte längre stöder certifikat med krypteringsalgoritmen (hash) SHA-1. Google kräver nu SHA-2. För bästa möjliga standard ska alla certifikat använda SHA-2 (mer information).

Så här gör du för att visa ditt certifikats krypteringsalgoritm

1. Logga in på din certifikathanterare med informationen för GoDaddy.
  2. Klicka på Visa status bredvid det certifikat som du vill använda.

Ditt certifikats krypteringsalgoritm visas i fältet Krypteringsstyrka.

Om din krypteringsstyrka är SHA-1 måste du uppdatera ditt certifikat till SHA-2 (mer information).