Felsök WordPress-insticksfel

Du kan använda stegen nedan för att diagnostisera WordPress-insticksproblem.

Förbered din WordPress-webbplats för felsökning:

1. Du bör alltid göra en säkerhetskopia av din webbplats innan du utför någon felsökning.
  2. Inaktivera insticksprogram för cachning .
  3. Inaktivera WP_CACHE om din webbplats använder den.

Leta efter ett insticksrelaterat fel:

1. Aktivera felsökningsläge för WordPress .
  2. Gå till din webbplats och kontrollera om det finns ett PHP-fel.
  3. Om det finns ett PHP-fel, kontrollera om insticksprogrammets katalog finns i filsökvägen. Nedan följer ett exempel:
    Analysera fel: syntaxfel, oväntat '}' i / home / html / wp-content / plugins /basic-plugin/basic-plugin.php on line 50
  4. Om filsökvägen innehåller insticksprogram , antyder detta att problemet är med insticksprogrammet som det hänvisas till i felet och att du kan gå vidare och lösa problemet .
  5. Om felet inte syns på din webbplats måste du avslöja felet:
  6. Om detaljerade fel eller loggar visar ett PHP-fel kan du börja fixa det .
  7. Om du inte hittar ett fel bör du inaktivera alla insticksprogram om du inte redan har gjort detta.
  8. Aktivera insticksprogrammen ett i taget tills problemet eller felet inträffar.
  9. När ett fel inträffar har du troligtvis identifierat det insticksprogram som orsakar problemet. Du kan sedan gå vidare och fixa det .