Felsök problem med WordPress-insticksfel

Med hjälp av stegen nedan kan du diagnosticera fel med WordPress-insticksprogram.

Förbered din WordPress-webbplats för felsökning:

1. Du bör alltid göra en säkerhetskopia av din webbplats innan du felsöker eller gör några ändringar.
  2. Inaktivera eventuella insticksprogram för cachning.
  3. Inaktivera WP_CACHE om din webbplats använder det.

Leta efter fel som har med insticksprogram att göra:

1. Aktivera felsökningsläge för WordPress.
  2. Gå till webbplatsen och se om det är något PHP-fel.
  3. Om det är PHP-fel kan du kontrollera om katalogen insticksprogram ligger i filsökvägen. Nedan följer ett exempel:
    Parsningsfel: syntax error, unexpected '}' in /home/html/wp-content/plugins/basic-plugin/basic-plugin.php on line 50
  4. Om filsökvägen innehåller plugins tyder det på att problemet har med insticksprogrammet som det refereras till i felet att göra, och du kan gå vidare till att lösa problemet.
  5. Om felet inte syns på webbplatsen behöver du exponera felet:
  6. Om detaljinformation om fel eller loggar visar ett PHP-fel kan du börja åtgärda det.
  7. Om du inte hittar ett fel bör du inaktivera alla insticksprogram om du inte redan har gjort detta.
  8. Aktivera insticksprogrammen ett i taget tills problemet eller felet uppstår.
  9. När felet uppstår har du sannolikt identifierat det insticksprogram som är orsaken till felet. Då kan du gå vidare och lösa det.