Felsök kärnfilsfel i WordPress

Du kan använda stegen nedan för att diagnostisera om ett fel är relaterat till WordPress-kärnfiler.

Förbered din WordPress-webbplats för felsökning:

1. Du bör alltid göra en säkerhetskopia av din webbplats innan du utför någon felsökning.
  2. Inaktivera insticksprogram för cachning .
  3. Inaktivera WP_CACHE om din webbplats använder den.

Leta efter ett kärnfilrelaterat fel:

1. Aktivera felsökningsläge för WordPress .
  2. Gå till din webbplats och kontrollera om det finns ett PHP-fel.
  3. Om det finns ett PHP-fel, kontrollera om en WordPress-kärnfil eller -mapp hänvisas till i filsökvägen.

OBS! Ofta hänvisar dessa fel till en fil i mapparna wp-admin eller wp-includes .

4. Nedan följer ett exempel:

Dödligt fel: kräver (): Misslyckad öppning krävs '/ home / user / public_html / wp-includes /class-wp.php'

5. Om filsökvägen i felet innehåller en hänvisning till en kärnfil eller mapp kan du gå vidare och lösa problemet .
  6. Om felet inte syns på din webbplats måste du avslöja felet:
  7. Om loggarna eller de detaljerade felen visar ett PHP-fel relaterat till en kärnfil kan du börja fixa det .