Få ut det mesta av Microsoft 365

Grattis! Du har flyttat från Workspace Email till Microsoft 365, vilket ger dig de senaste professionella e-postfunktionerna. Här är några resurser som hjälper dig med ditt nya e-postkonto.

Nu när du har flyttat till Microsoft 365 kan du ändra hur du kommer åt ditt e-postkonto och dess inställningar.

• E-postlösenord : Om ditt lösenord har sparats i webbläsarinställningarna visas det kanske inte på inloggningssidan för Microsoft 365. Ändra ditt lösenord för att logga in på ditt e-postmeddelande.
  • Uppdatera till Exchange : Växla dina kontoinställningar från POP eller IMAP till Microsoft Exchange. Med Exchange är dina data (e-post, kontakter och kalendrar) tillgängliga på alla dina enheter och kan återställas från servern.

Din nya webbmejl, Outlook på webben , kan ställas in så att din e-postupplevelse liknar Workspace Email.

• Anpassade inställningar : Ändra Outlook-utseendet på webben, inklusive inkorg och läsfönster.
  • Signaturer : Skapa nya signaturer med ditt företags namn och logotyp i E-post & Office-instrumentpanel.
  • Mallar : Lägg till e-postmallar i Outlook på webben för att spara tid på att skriva ofta använda meddelanden.
  • Inkorgsregler : Använd inkorgsregler för att hantera inkommande meddelanden, till exempel för att flytta dem till en viss mapp eller tilldela en viktnivå.
  • Blockera / tillåt listor : Blockera avsändare eller identifiera dem som säkra så att deras meddelanden inte markeras som skräp.
  • Catch-all-e-post: För att hålla ditt konto säkert har Microsoft 365 inte stöd för catch-all-e-post. Läs mer om catch-all-alternativ .

Med Microsoft 365 hanterar du din e-post via E-post & Office-kontrollpanel , liknande hur du använde Workspace Control Center. Du får också tillgång till nya funktioner för att ytterligare anpassa din e-post.

• Visningsnamn : Ändra namnet på mottagarna när de får dina e-postmeddelanden.
  • Alias : Skapa en extra e-postadress som omdirigerar e-post till en enda inkorg.
  • Vidarebefordran : Vidarebefordra ditt Microsoft 365-e-postmeddelande till ett annat e-postkonto som Gmail. Eller vidarebefordra ditt andra e-postkonto till ditt Microsoft 365-e-postmeddelande.
  • Distributionsgrupp : Förbättra samarbetet med en distributionsgrupp så att du kan skicka e-post till flera användare via en adress.
  • Delad brevlåda : Skapa en delad brevlåda så att flera personer kan läsa och svara på meddelanden med samma e-postadress.