Anpassa hur Outlook ser ut på webben

Det finns flera funktioner som du kan justera för att ändra Outlook på webben så att din e-post fungerar bäst för dig. Om du till exempel är van vid Workspace Email får Outlook på webben en liknande visuell upplevelse om du gör alla dessa ändringar.

Välj en funktion för att hoppa till det avsnittet:

Fokuserad inkorg

Microsoft sorterar e-post som det avgör är viktigt i din fokuserade inkorg, medan resten går till den andra inkorgen. Du kan växla mellan inkorgar genom att gå till varje flik. Om du föredrar att ha ett nytt e-postmeddelande till en enda inkorg kan du kombinera dessa två flikar i en genom att inaktivera Fokuserad inkorg.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar .
  3. Stäng av reglaget bredvid Fokuserad inkorg .
    Växeln för fokuserad inkorg är inaktiverad

E-post som tidigare har sorterats på fliken Annat visas nu i din enskilda inkorg. Alla oönskade e-postmeddelanden fortsätter till mappen Skräppost.

Överst på sidan

Visa densitet

Display-densitet justerar avståndet mellan meddelanden i din inkorg. Om du ändrar den här inställningen kan du se fler meddelanden på skärmen samtidigt. Som standard är din e-post inställd på Full, vilket visar minst antal meddelanden, men om du ändrar till Medium eller Compact visas fler meddelanden.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar .
  3. Under Display täthet väljer att föredra alternativet ditt:
    • Fullständig : Visa avsändarbilder, förhandsgranskningar av bilagor och text för förhandsgranskning av meddelande. Detta alternativ ställs in som standard.
    • Medium : Visa förhandsgranskningstext för meddelande med lite avstånd mellan meddelanden.
    • Kompakt : Visa förhandsgranskningstext med minimalt avstånd mellan meddelanden. Det här alternativet är närmast Workspace Email.
      Kompakt bildskärmstäthet
Överst på sidan

Konversationsvy

I konversationsvyn (kallas även för meddelandetrådning) kombineras alla relaterade meddelanden från en enda konversation till en rad i inkorgen. När den är aktiverad ser du en pil till vänster om ämnesraden som utökar de gängade meddelandena. Du kommer också att se hela konversationen, inklusive svar, i läsfönstret (om den är aktiverad) med de senaste meddelandena högst upp. Om du stänger av konversationsvyn visas varje svar som ett nytt objekt i inkorgen snarare än i kombination med föregående konversation.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar .
  3. Under Konversationsvy väljer du önskat alternativ:
    • Det nyaste överst : Alla utökade meddelanden visas i läsfönstret från det nyaste till det äldsta. Detta alternativ ställs in som standard.
    • Nyast längst ner : Alla utökade meddelanden visas i läsfönstret från äldsta till nyaste.
    • Av : Meddelanden grupperas inte och visas i sin egen rad. Det här alternativet är närmast Workspace Email.
      Konversationsvy med Av valt
Överst på sidan

Läsningspanel

När du väljer ett meddelande i din inkorg öppnas meddelandet i läsfönstret till höger om meddelandelistan. Om du döljer läsfönstret får du mer utrymme för att visa dina meddelanden, inklusive mer förhandsgranskningsinformation i listan.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar .
  3. Under läsfönstret väljer du önskat alternativ:
    • Visa till höger : Förhandsgranskningen visas till höger om meddelandet. Detta alternativ ställs in som standard.
    • Visa längst ner : Förhandsgranskningen visas under meddelandelistan.
    • Dölj : Du ser ingen förhandsgranskning. Det här alternativet är närmast Workspace Email.
      Läsningspanel med Dölj valt
Överst på sidan

Text för förhandsgranskning av meddelande

Du kan minska texten på förhandsgranskningen av meddelandet, som visar avsändaren, ämnet och delen av den första raden från meddelandet. Om du döljer texten på förhandsgranskningen av meddelandet förhindras att den första raden visas i listan, så du måste öppna meddelandet för att se innehållet.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar > Visa alla Outlook-inställningar .
  3. Välj E-post > Layout .
    E-postlayout
  4. Under Meddelande förhandsgranskning text väljer Hide preview text.
    Text för förhandsgranskning av meddelande med Dölj valt .
  5. Välj Spara.
Överst på sidan