Anpassa hur Outlook ser ut på webben

Om du vill att din e-post ska fungera bäst för dig kan du anpassa hur Outlook ser ut på webben.

Välj en funktion för att hoppa till det avsnittet:

Fokuserad inkorg

Microsoft sorterar e-post som det avgör är viktigt i en fokuserad inkorg, medan resten går till den andra inkorgen. Du kan växla mellan inkorgar genom att gå till varje flik. Om du föredrar att ett nytt e-postmeddelande går till en enda inkorg kan du kombinera dessa två flikar genom att inaktivera Fokuserad inkorg.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar .
  3. Välj E- post och sedan Layout .
  4. Välj önskat alternativ under Fokuserad inkorg :
    • Sortera meddelanden till Fokuserad och Annan : Dina meddelanden kommer att sorteras i två inkorgar efter vikt.
    • Sortera inte mina meddelanden : Dina meddelanden sorteras inte och alla meddelanden går till en inkorg.
      Fokuserad inkorg i OWA
  5. Välj Spara.
Överst på sidan

Textstorlek och avstånd

Textstorlek och mellanrum justerar avståndet runt meddelanden i inkorgen, vilket ändrar antalet meddelanden som syns på skärmen samtidigt. Som standard är din e-post inställd på stor, vilket visar minst antal meddelanden. Ändra textstorlek och avstånd till små eller medelstora för att visa fler meddelanden.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar .
  3. Välj E- post och sedan Layout .
  4. Välj önskat alternativ under Textstorlek och avstånd :
    • Liten : Visa förhandsgranskningstext med minimalt avstånd mellan meddelanden.
    • Medium : Visa förhandsgranskningstext för meddelande med lite avstånd mellan meddelanden.
    • Stor : Visa avsändarbilder, förhandsgranskningar av bilagor och text för förhandsgranskning av meddelande. Detta alternativ är inställt som standard.
      textstorlek och avstånd
Överst på sidan

Meddelandelista och organisation av läsrutan

Du kan gruppera dina meddelanden efter konversation eller lista dem individuellt. Så här visas meddelandena i din meddelandelista och i läsfönstret. Meddelandelistan visas till vänster i inkorgen. När du väljer ett meddelande öppnas det i läsfönstret till höger om din inkorg.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar .
  3. Välj E- post och sedan Layout .
  4. Under önskad organisation väljer du önskat alternativ:
    • Visa e-post grupperad efter konversation : Kombinera alla relaterade meddelanden från en enda konversation till en rad i inkorgen. Om du väljer det här alternativet kan du välja om läsfönstret visar de senaste meddelandena längst upp eller längst ner och om borttagna objekt fortfarande visas i konversationen.
    • Visa e-post som enskilda meddelanden : Varje svar i en konversation visas som ett nytt objekt i inkorgen, snarare än i kombination med föregående konversation. Om du väljer det här alternativet kommer läsfönstret också att visa varje meddelande separat.
      gruppera efter konversation eller individuellt
  5. Välj Spara.
Överst på sidan

Läsningspanel

Välj var läsfönstret ska visas eller dölj det från din inkorg. Om du döljer läsfönstret får du mer utrymme att visa dina meddelanden och ger dig möjlighet att visa förhandsgranskningar av meddelanden.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar .
  3. Välj E- post och sedan Layout .
  4. Under läsfönstret väljer du önskat alternativ:
    • Till höger : Förhandsgranskningen visas till höger om meddelandet. Detta alternativ är inställt som standard.
    • Längst ner : Förhandsgranskningen visas under meddelandelistan.
    • Dölj läsfönstret : Du kommer inte att se en förhandsgranskning.
      Dölj läsfönstret i owa
  5. Välj Spara.
Överst på sidan

Text för förhandsgranskning av meddelande

Välj om du vill förhandsgranska meddelandet innan du öppnar det. Om du döljer förhandsgranskningen kan du få mer sekretess i din meddelandelista.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj i det övre högra hörnetKugghjulsknapp för inställningar Inställningar .
  3. Välj E- post och sedan Layout .
  4. Under önskad text väljer du önskat alternativ:
    • Visa förhandsgranskningstext : Detta visar avsändaren, ämnet och delen av den första raden i meddelandet. Detta alternativ är inställt som standard.
    • Dölj förhandsgranskningstext : Detta förhindrar att den första raden med text visas i listan.
      Text för förhandsgranskning av meddelande med Dölj valt .
  5. Välj Spara.
Överst på sidan