Ta bort produkter i mitt GoDaddy-konto

Om du inte längre behöver en produkt tar du bort den från ditt konto. Eller inaktiverar automatisk förnyelse och använder produkten tills prenumerationen löper ut. När prenumerationen löper ut tas produkten bort från ditt konto.

Varning! När du har tagit bort en produkt från ditt konto kan du inte längre använda den och den kanske inte är återställningsbar – även om det fortfarande finns tid kvar i din prenumeration.

1. Tar du bort några av följande produkter? Det finns olika steg för att ta bort eller avbryta dem. Fortsätt till nästa steg för produkter som inte står med i den här listan.
  2. Gå till GoDaddy-sidan Förnyelser och fakturering . Du kan uppmanas att logga in.
  3. Välj kryssrutan bredvid produkten eller domänen som du vill ta bort.
    välj kryssruta
    • Om du tar bort en prenumeration med flera produkter tas alla produkter bort. Produkterna kan inte tas bort var för sig.
  4. Välj Avbryt förnyelse högst upp på sidan.
    välj avbryt förnyelse
  5. Välj Ta bort min produkt.
    välj ta bort min produkt
  6. Välj kryssrutan bredvid Jag bekräftar att jag måste öppna e-postmeddelandet och välja ”Ja, jag vill ta bort produkten” för att slutföra min begäran och välj sedan Skicka e-postmeddelande.
    välj kryssrutan och välj sedan skicka e-postmeddelande
    Obs! Om du avbryter en domän med Domänskydd behöver vi verifiera din identitet. Välj Ja, ta bort den här produkten och välj sedan Verifiera och ta bort. Vi skickar en verifieringskod via sms eller en autentiseringsapp om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverad på ditt konto i mer än 24 timmar. I annat fall kan du välja Skicka lösenord, så skickas ett engångslösenord till den e-postadress som står hos registreraren.
  7. När du får vårt e-postmeddelande ”Är du säker?” öppnar du det och väljer Ja, jag vill ta bort! Vi tar dig tillbaka till ditt konto. Se till att e-postadressen i kontoprofilen är uppdaterad om du inte får e-postmeddelandet.
  8. Välj Ta bort min produkt. Vi bekräftar att din produkt togs bort från kontot. Om du vill kan du använda feedbackrutan för att berätta för oss varför du tog bort produkten.