Avpublicera TrustedSite

Du kan när som helst avpublicera sigillet TrustedSite på din webbplats.

Du verkar inte vara inloggad. Om du loggar in ovanför (under Textikon) går det fortare.

1. Gå till sidan Domäninställningar.
  2. Klicka på Hantera TrustedSite på sidan Domäninställningar.
  3. Hantera TrustedSite

4. Klicka på Avpublicera sigill på sidan TrustedSite-rapport:
  5. Avpublicera TrustedSite

6. Följande meddelande visas: Avpublicera sigillet? Det här tar bort sigillet från din webbplats och gör att du kan redigera DNS-poster. Du kan publicera sigillet när som helst så visas det på nytt på din webbplats. Klicka på Avpublicera sigill om du vill avpublicera det.
  7. OBS! Att avpublicera ditt TrustedSite-sigill är inte detsamma som att inaktivera ditt sigill. Du kan återpublicera sigillet när som helst.

Du kan nu redigera eller ändra dina DNS-poster.

Det kan dröja upp till 24 timmar innan sigillet avpubliceras från din webbplats. Vänta 72 timmar mellan avpublicering och återpublicering.