Avbeställa produkter

Du kan avbeställa produkter som du inte längre vill ha.

När du avbeställer en produkt stoppar vi faktureringscykeln, tar bort den från vår server och du har inte längre tillgång till produkten. Vi avbokar även eventuella kostnadsfria produkter som är kopplade till den.

Så här avbeställer du produkter

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Gå till fliken Betalningar.
  3. Klicka på Produktfakturering.
  4. Använd kryssrutorna för att markera de produkter som du vill avbeställa och klicka sedan på Avbeställ objekt.
  5. Gör något av följande i fönstret Avbeställ markerade objekt:
    • Klicka på Bekräfta – Produkten avbeställs och tas bort från ditt konto omedelbart.
    • Klicka på Avbryt – Avbeställningen avbryts och produkten finns kvar i ditt konto.

OBS! Avbeställningen ger dig inte rätt till varken hel eller partiell återbetalning.

Vissa produkter går inte att avbeställa i Kontohanteraren. I de fallen måste du följa anvisningarna i följande hjälpartiklar: