Åtgärda WordPress-insticksfel

Följ dessa steg för att åtgärda insticksfel i WordPress.

Förbered din WordPress-webbplats för felsökning:

1. Du bör alltid göra en säkerhetskopia av din webbplats innan du utför någon felsökning.
  2. Inaktivera alla WordPress-insticksprogram . särskilt caching-insticksprogram.
  3. Inaktivera WP_CACHE om din webbplats använder den.

Förstå ett WordPress-relaterat PHP-fel

Om din föregående felsökning visade på ett PHP-fel kan du använda följande tabell för att förstå felet.

Feltyp Definition och nästa steg
E_ERROR Detta är ett allvarligt fel som orsakar att skript avslutas. Dessa orsakas vanligtvis av att anropa ett icke-befintligt objekt som en klass eller funktion. Detta kan ofta inträffa när versionen är inkompatibel. Du bör uppdatera din WordPress-version, dina teman och insticksprogram.
E_VARNING Det här är en varning om körning som inte orsakar att skript avslutas. Det här är potentiella problem som uppstår men som inte stoppar bearbetningen av PHP. Dessa kan ofta inkludera varningar om avfall, vilket indikerar att din kod kanske använder en föråldrad version av PHP och måste uppdateras. En varning i dina PHP-loggar behöver inte nödvändigtvis vara relaterad till det problem du upplever.
E_PARSE Detta är ett kompileringsfel. Detta är vanligtvis ett tecken på en PHP syntaxfel, såsom en saknad semikolon;, parenteser (), öppning eller stängning fäste {} eller valfritt antal andra syntaxfel. Du bör granska filen och raden som anges i felmeddelandet och leta efter potentiella syntaxfel.
E_NOTICE Detta är ett körmeddelande som orsakas av ett fel i koden. Det här är vanligtvis PHP-fel som inte orsakar att skript avslutas. Dessa fel indikerar att det kan finnas ett problem med koden men att skriptet fungerar normalt. En vanlig orsak kan vara att använda en odefinierad PHP-variabel. Ett meddelande i dina PHP-loggar behöver inte nödvändigtvis vara relaterat till det problem du upplever.

Uppdatera dina WordPress-komponenter

När din WordPress-version, dina teman eller insticksprogram uppdateras kan det orsaka konflikter med andra. Om du uppdaterar alla dina WordPress-komponenter kan din webbplats återställas till det normala.

Uppdatera följande till de senaste versionerna: