Ändra en A-post

Redigera en A-post i din DNS i ditt GoDaddy-konto. Att redigera A-poster kan få din webbplats eller e-posttjänst att avbrytas tillfälligt.

Du kan titta på ett kort animerat klipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
  4. På sidan DNS-hantering väljer du redigera dns-pennikon pennikonen intill den A-post som du ska redigera.

Obs! Hittar du inte pennikonen? Se de här inställningarna eller produkterna:
    • Äger du Sökmotorsynlighet? Kontakta kundsupport
    • Är domänomdirigering påslaget?
    • Är domänen kopplad till en tredjepartswebbplats (t.ex. Squarespace eller LinkedIn)? Besök den aktuella webbplatsen för att koppla från den.
    • Är en brandvägg påslagen i webbsäkerhet? Redigera din IP-adress

5. Redigera uppgifterna för din A-post:
    • Värd: Värdnamnet som A-posten länkar till. Skriv in @ för att peka direkt mot ditt domännamn.
    • Pekar mot: Den IP-adress du anger som destination för värden.
    • TTL: Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  6. Välj Spara för att spara dina ändringar.

Det kan ta upp till 48 timmar innan dina ändringar börjar gälla globalt.

Visa mig

redigera en CNAME-post