Ändra en A-post

Redigera en A-post i ditt GoDaddys zonfil om du behöver uppdatera vart domänen pekar. Ändringar av en befintlig A-post kan få din webbplats eller e-posttjänst att avbrytas tillfälligt. Om du försöker ändra din www-post måste du redigera din CNAME-post istället.

Du kan titta på ett kort animerat klipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Välj Hantera DNS under Ytterligare inställningar. Du kommer inte kunna se dina poster om du ser meddelandet Vi kan inte visa dina DNS-uppgifter eftersom dina namnservrar inte hanteras av oss. Ändra dina namnservrar för att hantera DNS hos GoDaddy.
  4. Välj redigera dns-pennikon pennikonen bredvid den A-post du vill redigera.

Obs! Hittar du inte pennikonen? Se de här inställningarna eller produkterna:
    • Äger du Sökmotorsynlighet? Våra GoDaddy-experter står gärna till tjänst.
    • Är domänvidarebefordran aktiverat på domänen?
    • Är domänen kopplad till en tredjepartswebbplats (t.ex. Squarespace eller LinkedIn)? Besök den webbplatsen för att koppla från den eller ta bort anslutningen.
    • Är en brandvägg påslagen i webbsäkerhet? Redigera din IP-adress

5. Redigera uppgifterna för din A-post:
    • Värd: Värdnamnet som A-posten länkar till. Skriv in @ för att peka direkt mot ditt domännamn. Eller ändra prefix för en underdomän från store.coolexample.com till shop.coolexample.com.
    • Pekar mot: Den IP-adress du anger som destination för värden. Det är ofta IP-adressen till ditt värdtjänstkonto.
    • TTL: Hur länge servern ska cacha DNS-information. Standardinställningen är 1 timme.
  6. Välj Spara för att slutföra dina ändringar.

De flesta användare kommer att se DNS-ändringar snabbt, men för vissa användare kan det ta upp till 48 timmar.

Visa mig

redigera en CNAME-post