Which products support delegate access?

People who have delegate access to another person's account can manage the following products:

  • Domain names (except for the Premium DNS feature)
  • Note: Professional Web Design sites are not accessible using delegate access.

  • Shared hosting

    Note: Some shared hosting accounts will not display information to people accessing as a delegate.

  • SSL certificates
  • VPS & dedicated servers using "My Servers"

Next step


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.