Kontohantering Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Vilka produkter har åtkomst för ombud?

Med vissa begränsningar kan dina delegater komma åt dessa GoDaddy-produkter i ditt konto:

ProduktnamnEventuella begränsningar
DomänerVariera, beroende på behörighetsinställningar .
E-post (Microsoft 365)Ingen
E-post (arbetsyta)Delegater kan inte starta det här från Workspace Control Center
Bli hittadIngen
Websites + MarketingIngen
Linux-värdtjänster (cPanel)Ingen
Hanterad WordPressIngen
Online gruppkalenderDelegater kan inte starta det här från Workspace Control Center
LagringsutrymmeDelegater kan inte starta det här från Workspace Control Center
SökmotorsynlighetIngen
SSL-certifikatDelegater kan inte återkalla ett certifikat
Standard-DNSIngen
VPSIngen
Värdtjänster för webbhotell och klassiska värdtjänsterIngen
Webbplatsverktyg v7Ingen
Windows-värdtjänsterIngen

Nästa steg

Mer information