Vilka produkter har åtkomst för ombud?

Med vissa begränsningar kan dina delegater komma åt dessa GoDaddy-produkter i ditt konto:

Produktnamn Eventuella begränsningar
Domäner Variera, beroende på behörighetsinställningar .
E-post (Microsoft 365) Ingen
E-post (arbetsyta) Delegater kan inte starta det här från Workspace Control Center
Bli hittad Ingen
Hemsidor+ Marknadsföring Ingen
Linux-värdtjänster (cPanel) Ingen
Hanterad WordPress Ingen
Online gruppkalender Delegater kan inte starta det här från Workspace Control Center
Lagringsutrymme Delegater kan inte starta det här från Workspace Control Center
Sökmotorsynlighet Ingen
SSL-certifikat Delegater kan inte återkalla ett certifikat
Standard-DNS Ingen
VPS Ingen
Värdtjänster för webbhotell och klassiska värdtjänster Ingen
Webbplatsverktyg v6 Ingen
Webbplatsverktyg v7 Ingen
Windows-värdtjänster Ingen