Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Uppdatera webbplatsens databas

OBS! Det här är det fjärde steget i att manuellt migrera en WordPress-webbplats till ditt Pro Hanterade WordPress-konto. Om du inte har ett Pro Hanterat WordPress-konto kan du läsa mer om dem här .

Del 1: Kopiera mappen wp-content Del 2: Skapa en SQL-dumpfil
Del 3: Ladda upp webbplatsinnehållet Del 4: Uppdatera webbplatsens databas
Del 5: Ändra tabellprefix Del 6: Gör slutliga redigeringar

Nästa steg som du måste slutföra för att manuellt migrera en WordPress-webbplats till ett Pro Hanterat WordPress-konto: Uppdatera WordPress-databasen. Vi använder phpMyAdmin för att få det gjort. Ge dig själv fem till tio minuter på dig att slutföra den här delen.

1. Gå till sidan Inställningar för den nya Pro Hanterade WordPress-webbplatsen:
    1. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterad WordPress på sidan Mina produkter.
    2. Klicka på ikonen med tre punkter för Pro Hanterad WordPress-webbplats och välj Inställningar .
  2. Klicka på Öppna bredvid phpMyAdmin i avsnittet Inställningar . Vi tar dig direkt till webbplatsens phpMyAdmin-huvudsida.
    öppna phpmyadmin
  3. Klicka på platsdatabasen i listan (ser förmodligen ut som wp_ [långfilnamn]).
    välj databas
  4. En lista över databastabeller visas till höger. Rulla längst ner i listan, välj Markera alla och välj sedan Släpp i menyn till höger.
    markera alla och välj drop
  5. När du får frågan Vill du verkligen utföra följande fråga? , klicka på Ja . Applikationen tar bort tabellerna från databasen.
  6. Klicka på Importera i det översta menyfältet.
    klicka på import
  7. Klicka på Välj fil , bläddra till .sql-filen du sparade i ett tidigare steg och dubbelklicka på den för att välja den.
    välj fil att importera
  8. Klicka på . Applikationen importerar din SQL-dumpfil och fyller i tabellen igen.
  9. Klicka på plustecknet bredvid databasnamnet för att se listan över tabeller i databasen och titta på namnet på den första tabellen i listan.
    titta på tabellnamn

I det här exemplet är tabellnamnet abc123_commentmeta .

Tabellprefixet innehåller alla tecken i tabellnamnet, men inte med det sista understrecket (_). Tabellprefixet här är abc123. Om tabellnamnet var wp_123_456_789_commentmeta, skulle tabellprefixet vara wp_123_456_789.

• Om tabellen prefixet inte wp (till exempel om tabellnamnet är wp_abc123_commentmeta), du behöver ändra lite kod. Kopiera tabellprefixet och fortsätt med del 5 .
    • Om tabellprefixet är wp (till exempel om tabellnamnet är wp_commentmeta) behöver du inte ändra någon kod. Fortsätt med del 6 .