Logga in på phpMyAdmin

Så här loggar du in på phpMyAdmin för att hantera dina MySQL-databaser. Du kan ändra databasvärden, köra frågor och skapa, visa eller ändra din databasstruktur.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. På sidan Mina produkter väljer du Hantera alla bredvid Webbhotell .
  3. För den webbplats där du vill öppna phpMyAdmin, välj Inställningar frånmenyikonen menyn.
    välj inställningar från menyn
  4. Välj phpMyAdmin i det övre vänstra hörnet av kontots kontrollpanel.
    välj phpMyadmin