Ta bort WordPress-kommentarer från oregistrerade användare

Du kan ta bort alla kommentarer från oregistrerade användare i WordPress.

1. Logga in på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webbhotell / Hanterade WordPress-bloggar ).
  2. Välj databasen för din WordPress-webbplats i kolumnen till vänster.
  3. Klicka på fliken SQL.
  4. Klistra in följande fråga i frågefältet.
    RADERA wp_comments, wp_commentmeta FRÅN wp_comments INNER JOIN wp_commentmeta WHERE wp_comments.comment_id = wp_commentmeta.comment_ID AND wp_comments.user_id = 0; RADERA FRÅN wp_comments WHERE user_id = 0;
    Varning: Om din WordPress-databas använder anpassade tabellprefix måste du ersätta wp_ i varje kommando med prefixet i din wp-config.php- fil.
  5. Klicka på .