Ta bort alla WordPress-kommentarer före ett visst datum

Du kan ta bort alla WordPress-kommentarer som skickats in av dina användare före ett angivet datum.

1. Logga in på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webbhotell / Hanterade WordPress-bloggar ).
  2. Välj databasen för din WordPress-webbplats i kolumnen till vänster.
  3. Klicka på fliken SQL.
  4. Ange följande kommando i rutan Kör SQL-fråga ...:
    RADERA från wp_comments WHERE comment_date< '="">ÅÅÅÅ - MM - DD HH : mm : ss '

Uppdatera kommandot för din situation enligt följande:

• ÅÅÅÅ är år
    • MM är månadsnummer
    • DD är dagen
    • HH är timmen
    • mm är minuten
    • ss är sekunderna

Om du inte vill ange tiden kan du ange 00:00:00 för den delen av kommandot.

Varning: Om din WordPress-databas använder anpassade tabellprefix måste du ersätta wp_ i varje kommando med prefixet i din wp-config.php- fil.
  5. Klicka på Gå.