Ta bort WordPress-kommentarer från en viss användare

Du kan ta bort alla kommentarer från en enda användare i WordPress.

1. Logga in på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webbhotell / Hanterade WordPress-bloggar ).
  2. Välj databasen för din WordPress-webbplats i kolumnen till vänster.
  3. Klicka på fliken SQL.
  4. Ange följande kommando i rutan Kör SQL-fråga ...:
    RADERA från wp_comments WHERE comment_author_email = ' e-postadress '

Uppdatera kommandot för din situation enligt följande:

• e-postadress är e-postadress associerad med de kommentarer du vill ta bort
    Varning: Om din WordPress-databas använder anpassade tabellprefix måste du ersätta wp_ i varje kommando med prefixet i din wp-config.php- fil.
  5. Klicka på .